Het is altijd leuk om te weten wie er nou in dat huis woont en hoe diegene de woning beleefd heeft!  Vandaar vandaag het verhaal van Samantha! Lees je mee? En mocht je nou vragen aan haar hebben.. Over haar styling of over de woning.. Laat het gerust weten via mij, dan stuur ik je mailtje door!

XOXO Gieta

Hoi! Ik ben Samantha en samen met mijn man en 3 kids woon ik aan de Molenmakerslaan 73 te Voorthuizen! Een fijne woning, waar we met veel plezier gewoond hebben. Nu zijn we toe aan een volgende stap en daarom staat onze woning te koop!

Toen wij de woning kochten was het heel donker en erg gedateerd. De voortuin stond een grote naaldboom tot aan de 1e verdieping met van die vieze bruine bielzen. De keuken en woonkamer waren gescheiden door een wand met een deur en hier zat ook nog een bouwkeuken in. Dus deze hebben wij nieuw laten plaatsen. De badkamer was nog van de 1e bouw en hier zat een bad in waar je in moest douchen etc. Het hele huis inclusief de voor- en achtertuin zijn toen helemaal aangepakt! Toen onze kids kwamen zijn deze kamers ook weer opnieuw helemaal vernieuwd.

Wij zijn destijds vooral verliefd geworden op de wijk en de buurt en de ruimte in het huis en de tuin.  We hebben een heerlijke tuin op het zuiden waar we nog elke dag van genieten. Nu is het huis heerlijk licht en fris en straalt rust uit. Ook iets waar we nog elke dag van genieten! De straat en de buurt bevalt ons ook super. We hebben hele lieve buren (die mogen wel meeverhuizen..:-)). En het is een jonge wijk waarbij de kinderen alle kanten op kunnen. Er is een grote speeltuin net naast onze huizenblok. En de school is ook lekker dichtbij. De doorgaande weg die voor het huis loopt wordt alleen gebruikt door de bewoners in deze wijk. Dus geen druk verkeer! Verder is de straat lekker breed opgezet wat we ook altijd als heel fijn hebben ervaren. Er is daarnaast ook altijd voldoende parkeergelegenheid bij de woning. Waar ik ook altijd erg van geniet is dat de woning dichtbij het centrum is gelegen. Ik kan lekker op de fiets naar het gezellige centrum!

Waar ik me altijd het meest “thuis” voel is bij de eettafel. Ik vind het heerlijk om aan de eettafel te zitten met een lekker kopje koffie en een tijdschrift erbij. Of samen met de kids lekker knutselen! Ik ben gek op wonen. Dus ik ben ook altijd bezig in ons huis om het gezellig te maken. Me fijn voelen in een huis is dus heel belangrijk. Wat we met name gaan missen is de straat zelf, de ruimte boven en de tuin. We hopen deze pluspunten ook echt terug te kunnen vinden in een ander huis. Deze nieuwe woning hoeft dan ook echt niet “af” te zijn. Ik maak er graag weer mijn eigen “thuis” van!

Voor de kinderen is het ook best wel een stap om te gaan verhuizen en we hopen dan ook een mooie woning terug te kunnen vinden in deze wijk! Ze hebben hier hun vriendjes en kunnen hier altijd veilig de straat op. Ik weet zeker dat de nieuwe bewoners hier met heel veel plezier gaan wonen. En zich hopelijk net zo thuis zullen voelen als wij dat hebben gedaan! Ben je nieuwsgierig, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging met Gieta Arendsen!

Lookbook woning: