Net nieuw in verhuur, Blauwgras 30 te Stroe | Huur (vraag)prijs: € 1.150,- per maand.

1-klein

Ben je op zoek naar een zeer ruime HOEKWONING (ca. 190 m2 woonoppervlakte), met een grote tuin, een grote geïsoleerde berging welke geschikt is voor verschillende doeleinden en 4 slaapkamers? Lees en kijk dan even verder! Deze woning is geheel in overleg tijdelijk te huren met de mogelijkheid voor een langere periode. Zoek je comfort en een leuke, rustige en kindvriendelijke woonomgeving, dan is dit wellicht iets voor jou!

Zal ik je meenemen door de woning?

Via een overdekte, verzorgde entrée kom je in de hal welke toegang biedt tot de woonkamer, een verzorgde toiletruimte en de inpandige en geïsoleerde bergruimte van ca. 25 m2. En deze ruimte heeft echt potentie! Hier zou je eventueel een mooie praktijkruimte/werkruimte van kunnen maken. Of zoek je misschien een mogelijkheid om op de begane grond een slaapkamer of leefruimte te realiseren? Dat kan hier ook prima! Voor nu wordt de ruimte gebruikt als bergruimte/bijkeuken. Hier is dan ook de wasmachine en drogeraansluiting gesitueerd. Benieuwd wat je met deze ruimte allemaal kan doen? Ik laat het je graag zien tijdens een bezichtiging! De hal, de berging/bijkeuken en de keuken zijn voorzien van een zwarte tegelvloer.

Weer terug richting de woonkamer ben ik weer verrast over de ruimte. Omdat het een hoekwoning is er nog een extra raampartij in de zijgevel gerealiseerd voor nog meer daglicht. Alle wanden zijn netjes afgewerkt met spachtelputz en de vloer is voorzien van een mooie laminaatvloer. Ook de keuken is ruim van opzet. Er is ruimte voor een grote eettafel en hier zijn de openslaande deuren naar de tuin echt een plus. De keuken is wit/crème uitgevoerd en is voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kun je ook weer in de bijkeuken/berging komen. En zo hebben we een rondje gemaakt! 😉 Vanuit de bijkeuken kun je (naast de openslaande deuren) ook zo de zeer ruime tuin inlopen. Het perceel is totaal (inclusief woning) maar liefst 360 m2. Een heerlijke groene en beschutte tuin, gelegen op het noord-westen. De zon is ruimschoots aanwezig! Bij de openslaande deuren is een terras gecreëerd. En er is nog een grote houten berging in de tuin aanwezig, al is de staat van onderhoud hiervan niet zo goed. Laat ik je zien tijdens een bezichtiging!

Weer binnen gekomen lopen we via de hippe groen/gele trap naar boven. Niet jouw kleur? Natuurlijk is dit aan te passen! De lichte overloop, weer voorzien van een raampartij in de zijgevel, geeft toegang tot 3 slaapkamers. De 2 grootste kamers (op tekening nog niet gesplitst) zijn voorzien van een handige inbouwkast. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de overloop is zelfs voorzien van een fraaie houten vloer. De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een ligbad, een aparte inloopdouche en een riante wastafelmeubel. Er is zelfs nog een aparte toiletruimte gesitueerd op deze verdieping. Deze is zo ruim dat hier zelfs een wasmachine en een droger geplaatst zou kunnen worden.

Weer via een vaste trap komen we op de riante 2e verdieping. Deze ruimte is nu geheel in gebruik als slaapkamer. Via een vlizotrap is er zelfs nog een ruime bergzolder aanwezig! Deze verdieping is weer geheel voorzien van een laminaatvloer. Ook is hier de onderhouden cv-ketel gesitueerd. Bouwjaar 2005.

Lopen we nog even aan de voorzijde naar buiten en dan moet zeker nog even het vrije uitzicht genoemd worden. Wauw! Het is niet zeker of dit uitzicht blijft, maar nu is die er zeker. De straat Blauwgras is een breed opgezette en groene straat met veel parkeerruimte. De basisschool en eventuele speelmogelijkheden zijn er in de nabijheid. Het is een fijne woonomgeving voor jong en oud!

Wanneer je eenmaal in de plaats Stroe woont, wil je nooit meer weg.. Althans, dat is wat ik horen krijg! J Een gezellige en vooral rustige woonomgeving. Daarbij is het dan ook geen “gesloten gemeenschap” Kom je hier niet vandaan, dan is dat echt geen probleem. De buurtbewoners zijn open en vriendelijk. Ook word er van alles georganiseerd in dit dorp! Van een hardloopwedstrijd tot een heus dorpsfeest. Bekijk “ Stroeernaartje Stroe” op FB maar eens.. Verder is er ook een supermarkt met ruim assortiment in het dorp. Grotere dorpen zoals Barneveld of Voorthuizen zijn met de auto op maximaal 10 minuutjes rijden. En je bent vanuit het dorp zo op de snelweg richting Amersfoort/Utrecht of Apeldoorn/Ede/Arnhem! Even klaar met werk of drukte? De natuur is om de hoek! Een lekkere wandeling in het bos of over de heide of langs de weilanden is zo gemaakt.

Zoek je een grote leefruimte met comfort in een mooie omgeving? Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Kom een kijkje nemen, je bent van harte welkom!

Voorwaarden verhuur:

  • Verhuur is in eerste instantie voor een tijdelijke periode, in goed overleg met de verhuurder.
  • De woning is beschikbaar per 1 januari 2017.
  • Toetsing inkomen: Als vuistregel kun je hanteren dat je (gezamenlijke) bruto maandinkomen minimaal 4 maal de maandhuur  moet bedragen. Heb je eigen vermogen? Naast inkomen houden wij ook rekening met eigen vermogen. Graag ontvangen wij kopieën van jaarverslagen / loonafschriften / actuele bankrekeningafschriften wanneer je de woning graag wilt huren.
  • Toetsing BKR, door jou als potentiële huurder aan te leveren.
  • Verhuur onder voorbehoud gunning verhuurder.
  • De huurprijs is exclusief energiekosten en de kosten voor het onderhoud van de cv-ketel. Het normale onderhoud van de woning en tuin zal door jouw als huurder bijgehouden moeten worden.
  • De woning word inclusief muur- en vloerafwerking  en exclusief raambekleding opgeleverd.

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

13

13b

14

16

17

18

19

20

21

23

22

24-2

 

25

26

27

28

29

30

31

33

35

36

37begane-grond
1e-verdieping
zolder