Matchmaker

In de regio Putten, Ermelo, Garderen, Voorthuizen, Nijkerk en Amersfoort ben ik graag jouw makelaar en kom ik graag bij je thuis. Maar ook daarbuiten ben ik je graag van dienst! Persoonlijke begeleiding en aandacht voor mijn opdrachtgevers vind ik ontzettend belangrijk. Daarom zal ik maar een maximaal aantal woningen in verkoop hebben. Dit is een bewuste keuze om zo optimaal dienstverlenend te kunnen zijn!

Ik vind het niet okay als je een maand niets van je makelaar hoort. Constant ben ik bezig hoe ik jouw woning voor de beste prijs zo snel mogelijk kan verkopen of aankopen. De essentie van makelaar zijn? De kick! Een koper en verkoper samen brengen. Vaak weet ik al bij binnenkomst van kijkers of ze de woning gaan kopen of niet.. En vaak klopt dat dus ook..

Hoe ik verkoop?

Niet door mooie verkooppraatjes maar door een eerlijk verhaal over de woning. En daarbij speel ik ook zeker weer in op beleving. Door echte aandacht voor mijn kijkers te hebben, kan ik een band met hen opbouwen, kunnen ze mij vertrouwen en zullen ze mij ook sneller vertellen wat ze minder mooi vinden aan de woning. Daar kan ik dan weer op inspelen en ze helpen te zoeken naar een eventuele oplossing daarvoor. Verder weet ik de doelgroep van een woning en zoek ik potentiele kopers op internet om op bepaalde facetten in te spelen. Hierbij is beleving dus ook weer het sleutelwoord.

Hoe ik aankoop?

Je kunt van mij altijd een eerlijk advies verwachten. Ik kan iemand zijn die met beide benen op de grond jouw verliefde/blinde ogen iets meer realiteit kan laten inzien.;-) Verder is het fijn dat ik de onderhandelingen en de juridische afwikkeling kan verzorgen, want ik doe dit immers wat vaker! Bij begeleiding van een aankoop van een woning is matchmaking nog de grootste en leukste uitdaging. Soms kopen mijn opdrachtgevers uiteindelijk een woning waar ze in eerste instantie echt nooit aan gedacht hadden. Het is soms ook zoeken naar wat je eigenlijk belangrijk vind aan “wonen”. Daarin kan ik je ook begeleiden. En zie je in een bepaalde woning gewoon niet wat je er nou van zou kunnen maken? Laat ook dat maar aan mij over! Uiteindelijk gaat het zo zijn dat je geen “broodje aap” koopt. Geen teleurstellingen achteraf, en daar gaat het om! Aan jou de taak om er echt een fijn thuis van te maken, want dat is het allerbelangrijkst. En ook daarin kan ik je deels bij helpen, mocht je dat willen!

vastgoed-makelaar

Mijn nieuwste verkooptool! Een leuk filmpje voor nog meer beleving..

Overweegt u te gaan verhuizen?

Contacteer mij!