Daar is er weer één! Een UITGEBOUWDE MIDDENWONING in de gewilde nieuwbouwwijk Bijsteren! Hierbij het LOOKBOOK voor een sfeerimpressie! En lees ook zeker mijn blog over de woning!

 

Een tijdje terug hebben we een niet uitgebouwde buurwoning verkocht, die al prachtig was. Maar een recent (2014) uitgebouwde versie.. Wauw! En omdat de tuinen van deze woningen zo heerlijk diep zijn, houd je ook nog eens een royale tuin over; circa 12,5 meter! Wat deze woning verder bijzonder maakt is het vrije uitzicht aan de voorzijde. Geen overburen die hier naar binnen kunnen kijken. En door een parkeer- en groenstrook is de woning ook niet te dicht op de breed opgezette Mennestraat gesitueerd. Heerlijk wonen op een super locatie!
Parkeren is in eerste instantie al geen probleem. Dit kan gewoon voor het huis en er is altijd wel plek. Via een verharde voortuin bereik je de woning en kom je binnen via een royale hal. Echt een fijne ruimte wat comfortabel is! Wanneer je de woonkamer betreedt valt je meteen de uitbouw op. Achter de ruime zitopstelling is er nog voldoende loopruimte om gemakkelijk naar buiten te lopen via de mooie openslaande deuren. De gehele ruimte is verder voorzien van een mooie laminaatvloer en het plafond is helemaal glad gestuukt met zo’n mooi opstaand randje aan de zijkanten. Gaaf! Via de openslaande deuren kun je dus lekker naar buiten en de tuin is dan nog echt verrassend diep! En dat is fijn want de tuin is ook op het Noordoosten en zo kunnen je dus lekker achterin de tuin van het zonnetje genieten. Het terras bij de openslaande deuren is dan lekker een koel plekje en de warmte komt daardoor ook wat minder heftig naar binnen via de openslaande deuren, op warme zomerdagen. Er is altijd wel een zonnig of een schaduwrijk plekje te vinden in de tuin! Wanneer we weer naar binnen gaan, lopen we door de keuken aan de voorzijde van de woning. Leuk is het uitzicht vanuit dit raam naar buiten. De verkopers vertelden dat ze zelfs in de verte de schaapjes van Bijsteren in de wei kunnen zien lopen. De keuken heeft een mooie neutrale opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vrieskast (handig!), oven en een vaatwasser. De ruimte is goed benut! Weer door de deur naar de hal hebben de verkopers heel slim een afgesloten bergruimte gecreëerd naast de trap. Echt een mooie grote provisie-ruimte waar ook gemakkelijk de stofzuiger etc kan staan. De toiletruimte is ook neutraal afgewerkt met een fonteintje. Dezelfde tegels zijn gebruikt in de badkamer.

Met de dichte trap naar boven komen we via de overloop bij de royale ouderslaapkamer. Hier zijn van 2 slaapkamers 1 grote kamer gemaakt. Het is overigens heel gemakkelijk om hier weer 2 kamers van te maken. De deuren zitten er nog gewoon, het is gewoon een kwestie van een scheidingsmuurtje plaatsen. De kinderkamer is aan de voorzijde gelegen. Een royale kamer van circa 11,5 m2. Nu wat moeilijk te zien om de foto’s door de wat kleinere kindermeubels. De badkamer is ook aan de voorzijde gelegen en is ingericht met een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Vanuit dit bad is het heerlijk sterretjes kijken ’s avonds! ☺

Via een open trap bereik je de open zolder met klein dakraam. Hier is ook de cv-ketel uit 2008 en de warmte-terugwin installatie gesitueerd, samen met de wasmachine aansluiting. Hier zouden voor nu of in de toekomst nog prima 2 goede slaapkamers gecreëerd kunnen worden!

Wanneer we een rondje door de wijk maken, zien we dat de nieuwbouwwijk Bijsteren zich kenmerkt door zijn groene uitstraling. Door het verplichte gebruik van beukenhagen is er eenheid in de wijk en heeft het een fijne uitstraling. Op nog geen 3 minuutjes loopafstand van deze woning is het park , een kinderdagverblijf en een basisschool gelegen. Bij het kinderdagverblijf zijn ook wat diertjes te bewonderen. En zoals al gezegd is er in de buurt een wei met schapen. Speeltuinen zijn er ook in overvloed. Daarnaast is het fijn wonen in deze wijk omdat het treinstation dichtbij is en omdat je ook zo uit de wijk bent richting de A28.

De conclusie, een goed onderhouden, volledige geïsoleerde woning (energielabel A) die in 2015 nog geheel geschilderd is aan de buitenzijde. Extra is nog een elektrische zonwerking aan de voorzijde op de begane grond en de verdieping! Deze zijn in een mooie donkergrijze kleur uitgevoerd. Kom je snel kijken en zelfs sfeer proeven? Hier zijn geen grote investeringen en dus niet veel spaargeld nodig!

 

Heb jij interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

XOXO Gieta