Nog op de valreep voor het Open Huis van a.s. zaterdag nog een prachtige woning nieuw in verkoop! Molenmakerslaan 73 te Voorthuizen | Vraagprijs € 239.500,- k.k.

Hier werd ik wel meteen verliefd, toen ik de woonkamer binnenstapte. Eigenlijk al toen ik aan kwam lopen en aanbelde bij de leuk gestylde voordeur met het vrolijke “Hello” bordje. Een mooi verzorgde, stoere en verrassend ruime middenwoning! En de tuin.. Wauw! Super leuk gestyled, en groot! Door de slim geplaatste bomen, lekker veel privacy en achterin de tuin is er genoeg speelruimte voor de kids. Onderhoudsvriendelijk en toch ook super gezellig. Knap gedaan! En wat ik ook heel verrassend vind is de ruimte in huis. Totaal biedt de woning 4 goede slaapkamers! Een eventuele 5e slaapkamer zou op zolder zeker nog mogelijk zijn.

 

Zal ik je meenemen door de woning? Bekijk eerst het Lookbook en lees dan gauw verder!


Bij binnenkomst vallen meteen de lichte frisse kleuren in combinatie met het stoere zwart op. Grappig is de deur naar de meterkast, van underlayment. De hal is een lekkere lichte ruimte! Ook de woonkamer is in fris wit uitgevoerd. De stoere jaloezieën (ter overname) filteren het daglicht zacht naar binnen. Hier is voldoende ruimte voor een goed bankstel en een mooie ruime eettafel. Wanneer we doorlopen naar de keuken ben ik ook blij verrast. Weer een witte, maar ook stoere keuken. Grappig en grafisch zijn de witte vierkante tegels met zwarte voeg en stoer is het dikke zwart blad. Vanuit het raam kijk je lekker op de straat en gelukkig niet snel bij de overburen naar binnen. De keuken is voorzien van een koelkast, gaskookplaat en een combimagnetron. De wanden beneden zijn gestuukt en de vloer is afgewerkt met een laminaatvloer. Meteen lopen we even door naar buiten. Een heerlijke zonnige, sfeervolle tuin op het Zuiden en zoals al gezegd; zo leuk gestyled. Wanneer je van plan bent de woning ooit uit te bouwen, hier kan het echt. De ruimte is er geschikt voor! Achterin de tuin is een stenen berging, een overkapping en een deur naar het achterpad. Tegen de achtergevel is een mooie houten bank (ter overname) gemaakt. Hier kun je heerlijk genieten van de zon. En heb je daar even geen zin in dan kan de buitenzonwering worden uitgedraaid. Weer richting de hal, kom ik bij het toilet. Een mooi hangend toilet met fonteintje glimt me tegemoet. Ook weer zo leuk gestyled! Dan snel door naar boven via de mooi geschilderde grijze trap, allereerst naar de ouderslaapkamer aan de achterzijde. Een mooie grote ruimte en ook weer mooi licht uitgevoerd. Er staat nu niet een hele grote kledingkast maar die kan er wel prima staan. De 2 kinderkamers zijn ook plaatjes om te zien. Deels voorzien van behang en 1 kamer zelfs voorzien van gave luiken! De badkamer is weer stoer en netjes uitgewerkt. Deels gestuukt en deels voorzien van tegels. De vloertegels hebben een mooie dikke opstaande rand tegen de wanden. De ruimte is optimaal benut; een goede inloopdouche, mooie wastafelmeubel met extra kast, hangend toilet en designradiator. Fijn is het grote raam die de badkamer optisch ruimtelijker maakt. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Weer een mooie mat-zwarte afgeschilderde open trap naar boven kom ik via een goede overloop bij 2 toegangsdeuren. De 4e slaapkamer, aan de achterzijde van de woning gelegen, is echt verrassend groot. Een ouderslaapkamer zou hier ook prima gerealiseerd kunnen worden. De kamer is voorzien van een dakraam. De 5e kamer wordt nu gebruikt als handige wasruimte. Ook deze kamer is voorzien van een dakraam. Op de overloop is de cv-ketel gesitueerd. Deze is circa 15 jaar oud, dus wel een keer aan vervanging toe. Echter hebben de verkopers deze onlangs nog helemaal laten controleren en is het expansievat vervangen. Last but not least..boven de kamers is nog een mooie bergruimte aanwezig! Handig!

 

Knap vind ik dat je eenzelfde styl door de hele woning terug ziet. Echt elke ruimte heeft zijn liefde en aandacht gehad van de bewoners. Verder is de woning gewoon goed onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2014 nog helemaal gedaan. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

De uitstraling van de woning aan de voorzijde vind ik ook weer stoer. Het past bij de binnenzijde! Een mooi strak overkappinkje boven de voordeur maakt het compleet.

De voortuin is een grote ruimte, goed afgeschermd door een hoge beukenhaag. Handige plek voor de fietsen, maar die kunnen natuurlijk ook achter neergezet worden.

 

De woning is gelegen in de groene, kindvriendelijke wijk “ De Maat” De Molenmakerslaan is een rustige, breed opgezette straat. Vanuit het keukenraam kijk je op mooie vrijstaande woning. Een leuke speelse indruk geeft het wanneer er allemaal verschillende woningen in de straat zijn. Een grote speeltuin met schommel en een glijbaan en een apart groot voetbalveld is er op nog geen 100 meter afstand. Een basisschool is ook dichtbij. Verder is er voldoende parkeerruimte in de straat aanwezig. Een fijne buurt waar de huidige bewoners met veel plezier gewoond hebben!

 

Echt een topper dus! Je bent van harte welkom om de woning met eigen ogen te komen bekijken!

XOXO Gieta