Een woning waar veel liefde in is gestopt! Deze bijzonder gestylde UITGEBOUWDE woning met een perfecte indeling in de een-na-nieuwste wijk van Putten is nieuw in verkoop! Door de 2,5 meter uitbouw welke in 2014 gerealiseerd is, is er een nieuwe, slimme indeling op de begane grond ontstaan. De stoere, nieuwe keuken is nu aan de achterzijde van de woning geplaatst waardoor de ruimte veel beter benut is. Vaak zie je door dit soort mooie uitbouwen enorme ongezellige woonkamers ontstaan. Op deze manier is de indeling precies goed; een knusse woonkamer, een ruime opstelling voor een mooie keuken en een goede ruimte voor de eettafel. Gevuld en gezellig! Complimenten!

Bij binnenkomst proef je meteen al de fijne sfeer van de woning. Het geheel is goed onderhouden en door de mooie styling wil je elke ruimte meteen gaan ontdekken! De toiletruimte met fonteintje en hangend toilet is vernieuwd en mooi neutraal ingericht met bijvoorbeeld een stoer zwart fonteintje. Weer een deur door en je betreedt de living aan de voorzijde met fijne erker waardoor je lekker vrij naar buiten kunt kijken. De doodlopende straat is ruim van opzet en door een groenstrook in het midden, kijk je dus niet meteen bij de overburen naar binnen. De vernieuwde keuken is echt een plaatje! Hoe gaaf is de muurafwerking bij het gaskookstel? En slim hoe er zo een “bar-idee” is gecreëerd! De openslaande deuren en de lichtkoepel in de uitbouw maken de ruimte ook heerlijk licht. Tussen de keuken en de woonkamer is de ruime eettafel geplaatst. Slim! Betrokken bij de woonkamer en de keuken! In de uitbouw is er een nog bijkeuken gerealiseerd, handig!

Via de openslaande deuren loop je dus zo met je vers gezette kopje thee de tuin in welke ook weer zo mooi gestyld is! Een fijn sfeertje! Door de goed gesitueerde bomen lekker veel privacy en de overkapping bij de berging is handig als opslagruimte maar is ook een leuk zitplekje in de ochtend! De woning ligt op het noordwesten, wat betekent dat je met name in de ochtend de zon achter in de tuin hebt en ’s avonds bij de achtergevel. Dan kan de elektrische zonwering uit en je hebt een heerlijk warm plekje om nog even van de avondzon te genieten!

De eerste verdieping biedt toegang naar 3 goede slaapkamers, nu gebruikt als 2 kinderkamers (die te leuk zijn ingericht!) en een werkkamer. De badkamer is in 2007 vernieuwd en heeft een ligbad, aparte doucheruimte, wastafel en toilet, is goed qua ruimte en is neutraal ingericht en heeft met name weer een goede sfeer! Via een vaste trap bereik je de zolderruimte. Op de overloop bevindt zich de wasmachine en de droger. Tevens is hier nog een verrassend ruime afgesloten bergruimte aanwezig! Wanneer je vervolgens de deur doorgaat kom je bij de ouderslaapkamer. Door de grote dakkapel aan de achterzijde van de woning en een groot dakraam aan de voorzijde, is dit een mooie, goed ingedeelde ruimte met veel daglicht.

Totaal dus 4 ruime slaapkamers! Een fijne eengezinswoning met allemaal plussen, waarbij met name de leuke afwerking het wonen hier bijzonder maakt. En de omgeving is ook fijn. De straat is rustig en word bewoond door jong en oud, is groen en ruim van opzet. Doordat de parkeerplaatsen gesitueerd zijn aan de groenstrook, is de straat ook lekker overzichtelijk. In de omgeving zijn er verschillende leuke speelgelegenheden voor de eventuele (toekomstige) kids. En de basisschool De Schuilplaats is op loopafstand! Vanuit de wijk ben je ook zo op de fiets in het gezellige centrum van Putten en de woonwijk Bijsteren is om de hoek. Verder ben je vanuit de wijk zo bij het Station en dus ook zo op de snelweg!; langs het Station, naar de A28 richting Amersfoort/Utrecht/Amsterdam en richting Zwolle.

De woning is echt het bekijken waard, laat je ook betoveren door de sfeer!Voor nog meer foto’s heb ik een digitaal LOOKBOOK samengesteld. (klink op “lookbook”).  Heb je vragen over de woning? Laat het me gerust weten!

Helemaal niet op zoek naar een nieuwe woning? Laat je lekker inspireren…;-)

XOXO Gieta

woonkamer 3

7b

8 keuken

9 keuken

12 keuken detail

13 keuken detail