Zoals jullie misschien wel weten ben ik de laatste tijd met name actief bij verkoop van woningen via mijn collega’s van Pfrommer Makelaardij. En vanaf nu ga ik deze werkzaamheden echt onder mijn eigen naam verder uitbouwen!  Gieta Arendsen | Homesupply!

Ik kan de woningen die ik verkoop of verhuur onder mijn eigen naam op Funda zetten, omdat ik lid ben geworden van de beroepsvereniging VBO. Een landelijke organisatie, te vergelijken met de NVM.  (www.vbo.nl) Het is de afgelopen weken een hoop geregel geweest, maar ik ben bijna zover. Alleen mijn website en de verkoopborden nog..  Maar wilde jullie toch al op de hoogte brengen!

Mijn verhaal..

Het is al heel wat jaartjes geleden dat ik mijn makelaarsdiploma heb behaald. 20 jaar was ik en ik ging meteen aan de slag in de makelaardij. Achteraf gezien wat te vroeg denk ik. Zoals je vaak hoort.. ik miste levenservaring! Na bij verschillende kantoren actief te zijn geweest ben ik voor mezelf begonnen als woningfotograaf. Ik wilde creativiteit, zelf de touwtjes in handen hebben en mijn missie was om de presentaties van woningen te verbeteren! Daarvoor heb ik de Fotovakschool afgerond. Ik heb toen zelfs een zijsprong gemaakt naar portretfotografie zoals velen van jullie wel weten. Toch was dit het allemaal ook niet. Het was niet compleet. Toevallig ben ik bij Pfrommer Makelaardij binnen gerold en kon ik daar aan de slag met de fotopresentaties van de woningen en met makelaarswerk. Het creatieve en het zakelijke gecombineerd! Het verraste mij hoe leuk ik dit weer vond. Met name de combinatie van fotografie, marketing en uiteindelijk zelf de verkoop vind ik geweldig om te doen. En langzaam kreeg ik steeds meer opdrachten.

En nu is de stap gekomen om dit onder mijn eigen naam verder uit te bouwen. Om echt volgens mijn eigen zienswijze verkoop- en aankoop van woningen te begeleiden. Wat mijn zienswijze is? Ik zet het op een rijtje!

  • Persoonlijke aandacht, alles door 1 persoon: fotografie, styling, teksten, waardebepaling, marketing, bezichtigingen, onderhandelingen, afhandeling.Ik denk dat dit heel belangrijk is omdat ik alles op elkaar kan laten inspelen. Ik heb controle over alle aspecten bij de verkoop van een woning.
  • Actieve verkoop! Gaat de verkoop niet zoals verwacht? Op creatieve wijze ga ik ermee aan de slag!
  • Verkoop door beleving. Geen standaard overzichtsfoto’s maar met mijn lookbooks wil ik iedereen de woning laten beleven. Want daar gaat het uiteindelijk om!
  • Ik wil maximaal 8 woningen in verkoop. Alleen zo kan ik elke woning de aandacht geven dat deze verdient. Dus dat betekent dat ik ook woningen zal weigeren! Of, wanneer opdrachtgevers dit willen, dat ze even moeten wachten.
  • Verder help ik graag bij het aankopen van woningen. Ik kan je begeleiden bij het gehele proces.
  • Ik wil een toolbox zijn voor ieders wooncarriere.. Ik wil inspireren, informeren en met name ook aanmoedigen! Een thuis creëren in je bestaande omgeving of in een nieuwe omgeving, daar wil ik graag bij helpen.

Naast mijn makelaars-werkzaamheden blijf ik actief met visualisatie van producten en en diensten waarbij beleving heel belangrijk blijft. Wil je graag een lookbook om de sfeer van jouw bedrijf weer te geven? Dat kan gewoon en daar help ik je graag bij!   Binnenkort ga ik ook aan de slag met videografie, wat ik ga gebruiken bij het visualiseren van producten/woningen.

Zoek je hulp bij het creëren van een thuis? Ook daar kan ik je bij helpen. Wel stop ik met mijn kleine webshopje omdat ik daar gewoon geen tijd meer voor heb. Ik blijf bezig met het creëren en ik zal jullie vast op de hoogte houden via mijn blog daarover..;-)

Nu druk bezig met het ontwerpen van mijn huisstijl en logo, bestellen van drukwerk en verkoopborden, noem maar op! En gelukkig ook druk met nieuwe opdrachten! Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Je mag me altijd vrijblijvend benaderen!

XOXO Gieta

 

huisstijl

verkoopbord-def