Nu ik dit schrijf, hebben we al 2 nachtjes in ons nieuwe huis geslapen! Het voelt best onwerkelijk dat we er nu echt wonen.. Maar wat is het heerlijk.. Wat hebben we een ruimte..  En wat geweldig om te zien hoe de kids door het huis rennen en hun eigen kamer afbakenen met een wachtwoord…-) Na een heerlijke vakantie in Spanje is William thuis meteen aan de slag gegaan om de laatste belangrijke punten af te maken. Donderdag, met hulp van een lieve vriend en lieve familie, zijn we de spullen uit de woonunit gaan sjouwen naar ons nieuwe onderkomen. Een kleine oversteek! Ik heb me er eerlijk gezegd over verbaasd hoeveel spullen we eigenlijk nog in de unit hadden staan! De meiden vonden het 1 groot avontuur. Ze hebben geholpen met het uitzoeken van hun spulletjes, want nu moest alles natuurlijk verdeeld worden. Wat mams nog best een beetje emotioneel vond… niet meer samen op een slaapkamer.. vonden de meiden totaal geen probleem en hadden ze er heel veel zin in. De eerste avond was het gewoon gek om te zien.. Die kleine koppies in hun bedje, in zo’n enorme slaapkamer…:-) Maar slapen deze ze.. meteen! En wij ook! Wat een rust.. geen auto’s meer die langs je bed heen racen, of gekke vrienden die het leuk vinden om ’s nachts een geintje uit te halen.;-) Waar ik het meest van geniet is de ruimte voor onze kleren, onze heerlijke bank in de woonkamer en de ruimte in de keuken waar we nu wel makkelijk met z’n tweeën kunnen staan..

Maar we kunnen nog niet helemaal met onze beentjes omhoog. We hebben enorm veel spullen uit te pakken en uit te zoeken. Verder zijn er nog best wat dingetjes die gedaan moeten worden in ons huis zoals  bijvoorbeeld een wc-rol houder, een deur naar de badkamer, de traptreden etc.. Ik wil graag met name de kamers van de meiden en de woonkamer wat gezelliger gaan maken de komende tijd. En dan komt de tuin! In de vakantie hebben we al een ontwerpje gemaakt. De komende weken ga ik eerst maar weer eens met de gemeente praten, want er is nog steeds een discussie over een stukje grond. Zeker een half jaar wachten we al op de gemeente met het antwoord hoe we dit gaan oplossen… Nu ga ik er zelf maar weer achteraan. Want er moet als eerste een keer een beukenhaag gaan komen op de erfafscheiding. Dan de overkapping en de rest van de tuin. Genoeg ideeën om nog mee aan de slag te gaan. We hebben zelfs planten meegenomen uit Spanje! En we hebben bijvoorbeeld het idee om stelconplaten te gaan gebruiken voor onze oprit. Wanneer dit alles zo’n beetje achter de rug is.. Dan komt er een hond! 🙂 Genoeg plannen dus, maar ook alvast heel erg genieten van ons huis. Een droom die uit is gekomen en mede mogelijk is gemaakt door mijn lieve vader. Wat zou hij trots zijn geweest! En wat ben ik trots op William.. Zo knap wat hij het afgelopen jaar heeft neergezet! Altijd ging hij door en hield hij zijn hoofd koel terwijl ik vaak in de stress schoot. Zonder hem was er gewoon geen huis! En wat een jongensdroom is er voor hem uitgekomen. Een eigen huis bouwen… Die kan van zijn bucket list af! 😉

Hierbij wat realistische, niet-gestylde en onbewerkte foto’s van de situatie nu in ons huis!;-) Ik blijf gewoon schrijven en alles laten zien wat er de komende tijd nog gaat gebeuren en veranderen voor degenen die dit leuk vinden. Leuk als je het blijft volgen! Fijn weekend allemaal!

XOXO Gieta

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25