Zaterdag 30 september is het weer zover, dan zijn de meeste te koop staande woningen open voor bezoek van 11.00 uur t/m 15.00 uur. Op Funda kun je zien welke woningen er mee doen. Als zoeker ideaal, want je kan even lekker vrijblijvend verschillende woningen achter elkaar bekijken. Je hoeft geen makelaar te bellen, maar kan zo naar binnen! Vaak is de verkoper/eigenaar hier zelf bij aanwezig en hem of haar kun je dus specifiek vragen waarom de woning bijvoorbeeld wordt verkocht en hoe men het wonen in deze woning hebben ervaren.  Je kunt de “ervaringsdeskundigen” zelf even spreken!

Ben jij dus op zoek en vind je het moeilijk om nou echt te weten wat voor woning je wilt kopen, dan is zo’n Open Huis ideaal. Door het zien van verschillende woningen kom je er vanzelf achter wat je nou juist echt niet wilt, maar ook wat je heel erg aanspreekt. Ik heb genoeg opdrachtgevers uiteindelijk een hele andere woning zien kopen dan dat ze in de eerste instantie dachten te zoeken. Het is gewoon goed om hier even de tijd voor te nemen en echt even bij jezelf na te gaan wat voor jou belangrijk is aan wonen.  Weet je bijvoorbeeld al een klein beetje hoe je leefsituatie er over 5 jaar uit gaat zien? Dan is het wel fijn dat de woning daaraan kan voldoen.. Denk aan bijkomende kinderen of op kamers gaande kinderen..;-)

Hoe dan ook, pak die kans 30 september a.s. En ik heb misschien best wel een leuke A C T I E omtrent deze dag! Ik stel mezelf beschikbaar als aankoopmakelaar en wil deze dag vrijblijvend met je mee gaan om 1 of 2  woning(en) te bekijken die je aanspreekt. Misschien kan ik je een beetje verder helpen in je zoektocht! En mocht nou echt jouw droomwoning er tussen zitten, dan kan ik je eventueel helpen met het aankopen hiervan! Deze zaterdag zelf is mijn aanwezigheid  geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik vind het leuk om mee te kijken en je van tips voorzien en je op weg te helpen. Mocht je later zelf met een woning aan de slag willen gaan, kan dat dus gewoon. Voel geen verplichtingen. Mijn agenda is open van 11.00 uur tot 15.o0 uur en vol is vol! Dus stuur mij een mail om te kijken of we samen iets in kunnen plannen! Ik heb er zin in! info@gieta-arendsen.com

XOXO Gieta