Afgelopen zaterdag organiseerde ik een Open Huis  bij de woning aan de Valkstraat! Samen met Dunja van Eigenwijz Wonen hebben we een aantal geïnteresseerden de woning kunnen laten zien.  Wat leuk was het ook dat Dunja er was voor eventuele stying- en/of indelingsadviezen. Zij had ook samen met haar collega Marije een mooi moodboard gemaakt bij de woning. Zie foto hieronder! En voor een compleet beeld heb ik wat offertes opgevraagd bij Ruitenberg Keukens, Bad & Wonen en Brons Schilderwerken zodat we konden laten zien wat de mogelijkheden ook zijn bij deze woning, mocht je eventueel alles willen gaan moderniseren. Begrijp me daarin goed, dit is bijvoorbeeld bij de badkamer absoluut niet noodzakelijk. Het is een goed onderhouden woning, die eigenlijk gewoon een opfrisbeurt kan gebruiken. Fijn dat deze bedrijven hierin mee willen werken zodat we alles wat duidelijker kunnen maken voor starters omdat het voor hen vaak nog zo nieuw is allemaal. We hebben bijvoorbeeld ook gave 3D-impressies! Vraag deze gerust op als je nieuwsgierig bent!

Leuk om te horen is dat iedereen weer anders denkt over het veranderen van de woning of over de potenties. De verschillende kijkers hadden allemaal weer andere ideeën bij het indelen van de woonkamer en zagen ook zeker de mogelijkheden. Dat geeft mij ook altijd weer inspiratie en ideeën! De zolder viel hen allen heel erg mee qua ruimte naar aanleiding van de foto en ook over de overige ruimtes en tuin waren ze te spreken.  Ik hoop deze eventuele geïnteresseerden nog even te spreken deze week.

We zijn nog op zoek naar de juiste koper en nieuwe bewoner voor deze woning, dus je kunt gewoon rechtstreeks een vrijblijvende afspraak met me maken om de woning eens te bekijken. Heb je op voorhand vragen, stel ze ook natuurlijk!

Meer info: Valkstraat 16, Putten

XOXO Gieta