Referenties

Na 3 jaar ons huis te koop gehad te hebben in een slechte tijd wilden we graag onze maisonnette opnieuw te koop zetten!
Na wat rond gezocht en gehoord te hebben kwamen we uit bij Gieta Arendsen. Over haar werkwijze hoorden we goede verhalen en wij dachten dat willen wij ook!

Het eerste gesprek vond plaats bij ons thuis, dit was meteen een fijne sfeer en het voelde direct goed! Ze zat vol ideeën hoe ons huis mooier gepresenteerd kon worden en daardoor meer onder de aandacht kon worden gebracht.

Hier hebben we samen met Gieta over nagedacht en zijn met haar op stap gegaan om leuke accessoires te vinden om het huis te restylen en de indeling wat aan te passen. Echt een aanrader want een frisse kijk op de woning bracht ons ineens veel meer ruimte en sfeer! Een week later waren er super mooie en reële foto’s gemaakt en kon ons verkoop avontuur beginnen!

Gieta heeft alles met ons besproken op een hele prettige en duidelijke  manier en Door veel promotie op allerlei creatieve manieren op Facebook en Funda was er al snel interesse in ons fris gestylde huisje! Wij werden ontzettend goed op de hoogte gehouden zelfs s’avonds en op zaterdag was er contact, echt super! Geen vraag was te veel voor haar en ze nam elke keer weer alle tijd voor ons

Toen de bezichtiging gedaan was ging het snel en door een hele goede onderhandeling van Gieta was ons huis binnen 2 weken verkocht! In totaal vanaf de 1e dag dat ons huis te koop stond was de koop binnen 7 weken geregeld!

Ben je op zoek naar een goede  enthousiaste makelaar die er echt voor de volle 100% voor gaat kies dan voor Gieta!

Want zeg nou zelf:

Welke makelaar gaat met je winkelen om je huis op te pimpen
Welke makelaar staat altijd direct voor je klaar als er vragen zijn?
Welke makelaar styled je huis helemaal naar de trends van nu en de vragen uit de markt?
Welke makelaar maakt een app aan voor contact
Welke makelaar komt taart brengen als de koop rond is?
Welke makelaar krijgt zelfs je kinderen enthousiast over verhuizen

Geen 1 toch??

Gieta Arendsen wel!!

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren!
Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!

Korte referenties

‘In juni 2015 hebben wij onze woning te koop gezet via Gieta.
Gieta is een spontane dame die haar vak echt verstaat en ze maakt prachtige foto’s, hier kregen wij heel veel complimenten over.

Wij hadden zelf nooit verwacht onze woning snel te verkopen omdat er in onze straat nog 3 andere te koop staan (Allen al minimaal 2 jaar). Mede door de vooraankondiging via Facebook waar Gieta heel actief op is hadden wij al voordat onze woning officieel te koop stond de eerste kijker.
Binnen drie dagen(!) was onze woning onder voorbehoud verkocht en kon de (particuliere) open dag die Gieta samen met de verkopende partij organiseert niet meer doorgaan.

Een leuke extra service van haar waren de zelfontworpen verhuiskaartjes, super leuk!
Mochten wij ooit weer gaan verhuizen dan zouden we Gieta zeker weer als makelaar willen.’

Wessel & Kim

##

Wij hebben de samenwerking met Gieta als zeer positief ervaren. Onze woning stond in november 2015 in de verkoop. Binnen 3 maanden was er een al koper gevonden! Mede door de prachtige foto’s van de woning (gemaakt door Gieta zelf), een zeer actieve houding op Social Media en door het snelle schakelen met elkaar, stonden we goed op de kaart. Wat wij erg prettig vonden in de samenwerking met Gieta is dat er ruimte is voor eigen ideeën. Maar wat er vooral boven uitspringt is dat Gieta net iets anders handelt dan u gewend bent van een gewone makelaar, zoals een videofilmpje maken van de buurt, Homeloving Tour en een prachtige brochure. Haar enthousiasme spat er van af en dat merkt de koper op.

Bij de verkoop van onze volgende woning schakelen wij Gieta weer graag in. Bedankt!’

Maarten & Chanel

##

‘Hoi Gieta,

Bedankt voor alle adviezen, ons huis is in principe verkocht, en dat binnen 4 weken.’
– Groeten van familie Laan

##

‘Hoi Gieta,
Wij wilde je graag laten weten dat we ons huis gisteren hebben verkocht!!! Ook dankzij jouw mooie foto’s!!
Bedankt.’

– Groeten familie Beekhuis

##

‘hallo Gieta
Hartelijk dank voor de geweldige fotoos die je van ons huis aan de Hullerweg hebt gemaakt.Twee dagen nadat de fotoos op funda stonden kregen we al positieve reacties hierop. Ben er van overtuigd dat dit zeker de verkoop zal bespoedigen.’

– Fam Van de Mheen, Nunspeet

‘We zijn erg tevreden over de begeleiding van Gieta inzake de aankoop van onze nieuwe woning. Ze gaat vol enthousiasme en doelgericht aan de slag; ze is betrokken, toegankelijk en duidelijk in haar informatieverstrekking. Alles wat van belang is inzake de koop wordt door haar uitgezocht. En niet onbelangrijk: we zijn erg blij met het resultaat van haar onderhandeling. Zonder Gieta hadden we zeker weten meer betaald! Een aanrader dus!

Zoals je ziet zijn we erg tevreden met je!. Ik ben er wel van overtuigd geraakt dat het inschakelen van een aankoopmakelaar zich dubbel en dwars terugverdiend!’
‘Ons huis is verkocht!! Binnen 3 maanden! En dat in het hogere segment én in de crisistijd. Mede dankzij jouw goede foto’s en heldere stylingtips.
We zullen jou zeker aanraden in onze familie- en kennissenkring. Tevens hebben we nu ook nog mooie foto’s als herinnering aan ons ‘oude’ huis.
Bedankt!’

– Groeten Familie Linnebank

##

‘Beste Gieta,
Bedankt voor het toezenden van de foto’s. Wij zijn erg enthousiast over het resultaat. Met deze mooie foto’s moet ons huis helemaal snel verkocht zijn.
Vervelend is wel dat na het zien van de foto’s wij twijfelen, want wij hebben wel een heel erg leuk huis. (Of het zijn gewoon hele goede foto’s…)’

– Dick en Frederike

##

‘Hallo Gieta,
Onze complimenten, de foto’s zijn schitterend. Dank dat we er van mogen genieten.
Hartelijke groeten’

– fam. van Kerkvoorden