Hometalk

Na 25 jaar op dezelfde plek te hebben gewoond begon het toch een beetje te kriebelen. Zullen we nog een keer een stap maken? Al een tijdje zelf aan het kijken en toen kwam dat ene huis.

 

 

 

 

" Zelf een bezichtiging gedaan maar voor een 2e bezichtiging toch maar besloten om een aankoopmakelaar mee te nemen. We hadden al contact met Gieta omtrent een eerdere bezichtiging en dat was erg prettig dus besloten om haar ook voor deze bezichtiging te benaderen. Ze heeft ons erg goed geholpen en mede door haar kennis en professionaliteit hebben we een nieuwe woning gekocht. Best wel spannend natuurlijk maar Gieta heeft veel ervaring dus je hoeft je als koper eigenlijk geen zorgen te maken.

Dan moeten we natuurlijk wel onze eigen woning nog verkopen! Ook hiervoor hebben we gevraagd of Gieta ons wilde helpen. Ze houdt van doorpakken dus gelijk afspraken maken voor het energielabel, exacte maten van de woning en tuin opmeten en voor het maken van de foto’s. Alles ging in goed overleg en volgens afspraak. Gieta heeft prachtige foto’s gemaakt en nog voordat de foto’s op Funda stonden was onze woning al verkocht. Ook bij dit proces heeft ze ons heel goed geholpen en bij vragen was er altijd snel contact. Wij zitten ondertussen heerlijk in onze nieuwe woning en kijken met een goed gevoel terug op het hele traject. Gieta bedankt! "

 ----

Onlangs heb ik mogen zien hoe deze fijne opdrachtgevers van hun nieuwe huis een "thuis" hebben gemaakt. En dit mag ik ook met jullie delen.. 
Begint het ook bij jou te kriebelen? Kan ik je helpen bij de mogelijke aankoop van een woning? Zou je zelfs dan ook hulp willen om er net zo'n plaatje van te maken als deze woning? Ook dat kan namelijk! Neem gerust contact met me op!