Aaltsengoed 106

Putten

Adres
Aaltsengoed 106
Postcode
3882 KJ
Bouwjaar
2009
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
119
Woning oppervlakte
120
Ligging tuin
zuidwesten
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

 

Op een mooie, vrije locatie aan de Aaltsengoed gelegen, fors uitgebouwde en goed onderhouden middenwoning! Wil je ook graag in de gewilde, groene wijk Bijsteren wonen, dan is dit zeker een hele mooie kans. Door de uitbouw is de leefruimte op de begane grond echt heerlijk. En door de ligging vind ik de woning ook extra speciaal. Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht op een prachtige boom, een onlangs verbouwde boerderij en kijk je niet direct bij de buren naar binnen. Achter de woning, aan de Bouwmeestersgoed, is het groene park van Bijsteren gelegen waar de kids heerlijk kunnen spelen. Ook is daar een fijn kinderdagverblijf en een basisschool gelegen. Het is hier heerlijk wonen en ik kan het weten! ;-) Zal ik je meenemen door de woning?

 

Allereerst is parkeren voor de deur mogelijk. Ook zijn er een aantal extra parkeerplekken achter de boerderij gelegen zodat je altijd wel een plekje kunt vinden. De uitstraling van de deze woningen vind ik vriendelijk en ook strak. De woningen zijn in 2009 gebouwd en dus volledig geïsoleerd. Deze woning is voorzien van energielabel A. Via de verzorgde voortuin, omheind met een strakke, verplichte beukenhaag kom ik bij de voordeur en stap ik de woning binnen. De hal is ruim van opzet waarbij er voldoende ruimte is voor de jassen, schoenen en eventueel zelfs een kinderwagen. Meteen rechts bevindt zich de verzorgde toiletruimte. Wanneer ik de leefruimte betreed, valt me meteen de ruimte op. Wat is deze woning mooi uitgebouwd! Zo is er ruimte voor een lekkere grote zithoek en daarnaast ook een grote eettafel! Hier kan je fijn tafelen met vrienden en familie.. De raampartij aan de achterzijde is sfeervol uitgevoerd met kleine vierkante kozijnen. En aan de linkerzijde is de deur naar de tuin. Door de uitbouw is de tuin niet heel groot, maar deze is wel lekker vrij, onderhoudsvriendelijk en goed op de zon gelegen (zuidwesten). Daarnaast kunnen de kinderen met gemak veilig in het park en in de buurt lekker spelen.  De afscheiding met de buren is uitgevoerd met mooie stenen muren in combinatie met houten schuttingen. De houten berging is zwart geschilderd wat een strakke en moderne uitstraling geeft. Ook is er een achterom aanwezig. 

 

Weer terug naar binnen waar aan de voorzijde van de woning de ruime keukenopstelling aanwezig is. Deze massief houten keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en neutraal van kleurstelling. Wanneer het niet helemaal je styl is, ik heb genoeg ideeën om deze leuke keuken te “pimpen”! Vanuit de keuken heb je mooi vrij uitzicht zoals je ook op de foto’s kunt zien.

 

Op naar boven via een houten trap met loper. Hier zijn van 2 slaapkamers 1 grote kamer gemaakt. Wat een ruimte! Deze kamer is voorzien van elektrische, donkergrijze rolluiken. Mooi! Aan de voorzijde is de 2e slaapkamer met de 2 leuke raampartijen en de badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel, doucheruimte en 2etoilet. 

 

Via een vaste open trap kom ik op de tweede verdieping. Deze verdieping is ingedeeld met een voorzolder, waar ook de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden,  en 2 kamers. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een groot kunststof dakraam en is daarbij ook een mooie kinderkamer. De 2e kamer heeft daglicht vanuit de slaapkamer en zou bijvoorbeeld weer heel goed gebruikt kunnen worden als werkkamer of gamekamer. 

Op deze verdieping is ook voldoende bergruimte aanwezig. 

 

De woning  is keurig onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2020 nog helemaal aangepakt. Echt een leuke starters of gezinswoning op een mooie locatie! Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
 

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren! Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!