Ken je mij en mijn bedrijf al?

Ken je mij en mijn bedrijf al?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

17 november 2022

Leestijd:

3 min

Tags:

makelaar taxateur kennismaken persoonlijk

Ik hoor vaak dat men denkt dat ik maar “zo” in die makelaardij ben gerold, maar niets is minder waar.. ;-) Vanaf mijn 18e  ben ik actief en werkzaam in de makelaardij. Tijdens een eerste stage op een makelaarskantoor, toen de studie Office Management volgend, ben ik verliefd geraakt op dit mooie vak. Het contact met mensen, de woningen op zich, , de presentatie van de woningen, de onderhandelingen, het juridische aspect, het matchen.. dat is waar ik blij van word. Daarbij wil ik niet mezelf op de voorgrond zetten, maar jouw huis! En het ultieme doel is natuurlijk jou blij maken.

 

Ik heb bij verschillende makelaarskantoren gewerkt in Ermelo, Harderwijk en Amersfoort. In de loop der jaren heb ik alle denkbare ervaring en ook opleidingen gedaan om als Register Makelaar en Register Taxateur aan de slag te kunnen. Huizen zijn mijn grootste liefde.. na mijn gezin dan. Leuk feitje is ook dat mijn man William actief is in de woningen en een eigen timmerbedrijf heeft. Je snapt wel waar thuis veel over gepraat wordt.. 

 

Een aantal jaar geleden ben ik even uit de makelaardij gestapt en ben ik met name als interieurfotograaf en zelfs portretfotograaf aan de slag gegaan. Dit was ook extra fijn te combineren met 2 kleine opgroeiende kindjes. Maar de liefde voor de makelaardij bleef hangen en ik ben mijn eigen kantoor gestart waarbij ik alles echt op mijn manier kan doen. Bewuste keuze is dan ook om dit zelfstandig, zonder groot kantoor te doen. Waarom? Daar vertel ik snel meer over.

 

Wil jij graag iets over mij weten? Of kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact op!

 

 

 

 

 

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder