Ken je mij en mijn bedrijf al?

Ken je mij en mijn bedrijf al?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

17 november 2022

Leestijd:

3 min

Tags:

makelaar taxateur kennismaken persoonlijk

Ik hoor vaak dat men denkt dat ik maar “zo” in die makelaardij ben gerold, maar niets is minder waar.. ;-) Vanaf mijn 18e  ben ik actief en werkzaam in de makelaardij. Tijdens een eerste stage op een makelaarskantoor, toen de studie Office Management volgend, ben ik verliefd geraakt op dit mooie vak. Het contact met mensen, de woningen op zich, , de presentatie van de woningen, de onderhandelingen, het juridische aspect, het matchen.. dat is waar ik blij van word. Daarbij wil ik niet mezelf op de voorgrond zetten, maar jouw huis! En het ultieme doel is natuurlijk jou blij maken.

 

Ik heb bij verschillende makelaarskantoren gewerkt in Ermelo, Harderwijk en Amersfoort. In de loop der jaren heb ik alle denkbare ervaring en ook opleidingen gedaan om als Register Makelaar en Register Taxateur aan de slag te kunnen. Huizen zijn mijn grootste liefde.. na mijn gezin dan. Leuk feitje is ook dat mijn man William actief is in de woningen en een eigen timmerbedrijf heeft. Je snapt wel waar thuis veel over gepraat wordt.. 

 

Een aantal jaar geleden ben ik even uit de makelaardij gestapt en ben ik met name als interieurfotograaf en zelfs portretfotograaf aan de slag gegaan. Dit was ook extra fijn te combineren met 2 kleine opgroeiende kindjes. Maar de liefde voor de makelaardij bleef hangen en ik ben mijn eigen kantoor gestart waarbij ik alles echt op mijn manier kan doen. Bewuste keuze is dan ook om dit zelfstandig, zonder groot kantoor te doen. Waarom? Daar vertel ik snel meer over.

 

Wil jij graag iets over mij weten? Of kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact op!

 

 

 

 

 

Verbouwen of verhuizen?

Door: Gieta Arendsen op 25 oktober 2022

Een groot dilemma voor velen.. Wat gaan we doen? Verbouwen of verhuizen? Hoe lang heb je deze vraag al voor je uit geschoven?

Tags:

Lees verder

5 tips voor verkoop van jouw thuis!

Door: Gieta Arendsen op 17 oktober 2022

Wellicht dat de woningmarkt zich gaat draaien waarbij je ervoor kiest om eerst je huis te verkopen. Wanneer er meer aanbod op de woningmarkt komt, is dat in bepaalde gevallen een verstandige keuze. Ik adviseer je tijdig te beginnen met jouw thuis helemaal verkoopklaar te maken en daarbij heb ik vast 5 tips voor je!

Tags:

Lees verder