Waarom een klein kantoor?

Waarom een klein kantoor?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

19 januari 2023

Leestijd:

3 min

Tags:

Dat ik nog steeds alleen mijn bedrijf Homesupply run, vanuit huis, is een bewuste keuze. Persoonlijke, actieve aandacht voor mijn opdrachtgevers is heel belangrijk voor mij. Daarnaast ben ik een controle-freak, dus dan is het ook extra fijn om echt alles zelf in de hand te hebben.

 

1 aanspreekpunt is ook fijn voor jou als opdrachtgever. Klikt het tussen ons, dan gaan we er samen iets moois van maken! Krijg ik jouw vertrouwen, dan ga ik voor je door het vuur voor het beste eindresultaat.

 

Uiteraard heb ik dan ook geen 30 woningen in de verkoop, en ook dat is een bewuste keuze. Ik wil er zijn voor de opdrachtgevers die net dat echte persoonlijke zoeken en waarbij iedere woning of opdrachtgever weer een eigen aanpak verdiend. Heeft jouw opdracht een bijzonder verhaal of heb je bijzondere wensen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Maar eigenlijk is elke woning of zoekopdracht een speciale opdracht voor mij. Geen woning of opdrachtgever is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. Doordat ik alleen werk kan ik snel schakelen, ben jij niet een van de velen, en ben ik altijd bereikbaar om jou persoonlijk te woord kunnen staan.

 

En ik wil de tijd hebben om jouw thuis zo goed mogelijk te verkopen en/of  aan te kopen. Geen snelle zaken doen, maar echt persoonlijke aandacht om ook zo het beste resultaat te kunnen bewerkstelligen. Elke woning, elke klant, elk project verdiend zijn eigen aanpak.

 

Heeft het runnen van een bedrijf zonder personeel ook nadelen? Natuurlijk. Bij ziekte of vakanties is er wel wat te regelen. Maar de afgelopen 6 jaar is dat altijd goed gedaan zonder dat dit nadelig was voor de opdrachtgever. En ben ik nou net met een kijker in bezichtiging, natuurlijk neem ik dan de telefoon niet op. Maar ik kan je beloven dat ik je diezelfde dag nog terug bel.

 

Daarnaast hoef jij nooit de deur uit, ik kom gewoon lekker bij je thuis! Heb je een vraag die je graag persoonlijk even wil bespreken? Normaal zou je een kantoor binnen stappen, maar nu kom ik echt graag gewoon bij je thuis, eerst geheel vrijblijvend.

 

Verder, voor mijn nieuwe volgers, nog wat persoonlijke weetjes over mij op een rij:

  • Inmiddels ben ik 40 jaar oud en laten we maar zeggen; je bent zo oud als je je voelt.
  • Naast mijn werk ben ik wekelijks op de mountainbike en/of racefiets in de bossen en de weilanden te vinden. Daarnaast tennis ik graag.
  • Schilderen en het hebben van een mooie bloementuin zijn grote hobby's van mij
  • Ik ben verslaafd aan Pinterest en daarbij dan ook helemaal gek van mooie, bijzondere interieurs. Ons huis is dan ook niet standaard en ik hou van een beetje gek. 
  • Ongeveer 6 jaar geleden hebben we ons eigen huis gebouwd, echt een droom die uitkwam en daar wonen we nog steeds met heel veel plezier. Van dit proces heb ik ook veel geleerd.
  • Ben ik een avond vrij, dan vind ik het heerlijk om series te kijken, lekker thuis in het hoekje van de bank.
  • Onze 2 dochters Robyne en Fayenn zijn gek op paarden en pony’s dus we zijn ook veel op de manege te vinden.
  • Onze hond Yetta is ons “paard” thuis. ;)
  • Vaak krijg ik de vraag; hoe combineer jij alles? Als je doet wat je leuk vindt, dan krijg je er juist weer energie van. Al vind ik wel dat er te weinig uren in een dag zitten!

 

Wil jij graag iets over mij weten? Of kan ik je ergens mee helpen? Neem gerust contact op!

 

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder