A van Loenenstraat 2

Putten

Adres
A van Loenenstraat 2
Postcode
3882 DP
Bouwjaar
1980
Aantal slaapkamers
5
Perceel opervlakte
161
Woning oppervlakte
115
Ligging tuin
noordwesten
Vraagprijs
€ 398.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een kans! Een leuke EINDWONING met garage en berging (samen maar liefst 30 m2) op een rustige locatie gelegen. De woning is voorzien van een grote dakkapel aan de voorzijde waardoor er op de 2e verdieping 2 goede kamers zijn gerealiseerd. Totaal heeft de woning dus 5 slaapkamers! Verder is het gezellige park op loopafstand gelegen. Een kindvriendelijke leuke ligging waarbij je ook nog eens lopend naar het centrum kunt gaan. Misschien een leuke woning voor jou? Lees met me mee!

 

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een looppad waardoor er geen auto’s voor je deur rijden en voor je deur geparkeerd staan. Heerlijk! Het aanblik is gezellig met de mooie grote boom op de hoek. De eigenaren parkeren hun auto in de garage, maar er is ook ruimte achter de garage, handig! Er is naast de woning ook voldoende parkeergelegenheid. De voortuin is met een leuk hekje gesloten en deze tuin wordt nu gebruikt als speeltuin met trampoline voor de kids. Slim. Aan de voorzijde heeft de woning een kleine uitbouw, wat de entree en hal van de woning is. Hier is voldoende ruimte voor de jassen en de schoenen en zo is er optimale ruimte voor de woonkamer en de keuken. Eenmaal binnen valt mij op dat de woning keurig verzorgd is en neutraal licht is ingericht. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen. Een goede ruimte met een charmante houtkachel. Vast ook iets op je wensenlijstje! De half open keuken met inbouwapparatuur is aan de achterzijde gelegen en is ruim opgezet. De gezellige ronde eettafel maken het leefgedeelte extra gezellig. Slim gedaan! Verder is er nog een handige trapkast en een deur naar het achterportaal waar ook weer voldoende ruimte is voor de jassen en de schoenen. Handig dat deze ruimte er is zodat je via de achtertuin nooit meteen de living binnen stapt. Ook is hier de toiletruimte gesitueerd met hangend toilet en gezellig klapraampje. 

 

Via een dichte trap loop ik naar boven waar via de overloop 3 ruime slaapkamers zijn. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een mooie zwarte inbouwkast. De kinderkamers zijn ook ruim waarbij je vanuit de slaapkamer aan de achterzijde kunt zien hoe vrij de woning aan de achterzijde gelegen is! De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, 2e toilet en een ligbad met bubbels! J Ook weer verrassend ruim en handig ingericht. 

 

De tweede verdieping is via een deur afgesloten zodat niet alle warmte altijd naar boven vliegt. Ook via een vaste dichte trap bereik ik deze verdieping en kom ik op een ruime overloop. De grote dakkapel aan de voorzijde, geeft ook op de overloop extra ruimte en heerlijk daglicht. Slim! Nu zijn er 2 goede slaapkamers ingericht waarvan de werkkamer ook van de dakkapel profiteert en de slaapkamer aan de achterzijde een groot dakraam en zijraam heeft. 

 

Wat verrassend veel ruimte heeft deze goed verzorgde woning uit 1980! De achtertuin is heerlijk vrij aan de achterzijde en is op het noordwesten gelegen. Je kunt hier de hele dag wel van de zon genieten. Aan de achterzijde van het perceel is de garage en daarbij nog de berging gelegen van samen ca. 30 m2! Een droom voor veel nieuwe thuiszoekers lijkt me zo.

 

Echt een groot pluspunt is de ligging bij het park. De kinderen kunnen er veilig naar toe lopen, fietsen of skeeleren en heerlijk spelen. Maar ook de buurt is kindvriendelijk, rustig met mooie bomen. Kom gewoon eens kijken, je bent van harte welkom! 

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren! Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!