Bilderdijkstraat 3

Putten

Adres
Bilderdijkstraat 3
Postcode
3881 WB
Bouwjaar
1940
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
630
Woning oppervlakte
135
Ligging tuin
rondom
Vraagprijs
410.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Deze oude woning uit 1940 met forse uitbouw en een perceel van maar liefst 630 m2 biedt mogelijkheden! Daarnaast heeft het een lieflijk, gezellige uitstraling. En je zou het in eerste instantie niet zeggen, maar de totale woonoppervlak is maar liefst 135 m2 met nog een aangebouwde garage van ca. 25 m2! Door een forse uitbouw aan de achterzijde, gerealiseerd in 1996, is de woning enorm vergroot. Door deze grote uitbouw zijn er tal van mogelijkheden bij deze woning. Denk aan inwoning, mantelzorg of praktijk aan huis!  
In overleg met de gemeente is er waarschijnlijk ook een oprit aan de Tollenstraat een mogelijkheid waardoor je gemakkelijker bij de garage kan komen. Dan hou je ook nog een aanzienlijke tuin over, perfect op de zon. Zie jij het al voor je? Bij de plattegronden heb ik een van de talloze opties ook uitgewerkt. Voor nu zal ik je meenemen door de woning met zijn huidige indeling: 

Aan de zijkant van de woning, via het uitgebouwde tussenhal, tussen de bestaande woning en de grote uitbouw met slaapkamer en garge, kom ik de woning binnen. Eigenlijk is dit de “achteringang”. De hal is voorzien van een grote glazen raampartij en linksaf ga ik richting de grote woonkeuken. Een goede ruimte! De keuken is van 2013 en is voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, naar voren lopend, komen we eigenlijk bij de officiële entree/hal, aan de andere kant van de woning. Hier is de trapopgang en de toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer en een grote slaapkamer. Door de vele raampartijen, komt er lekker veel daglicht binnen. Via de trap naar boven zijn nog 2 kamers gerealiseerd. Zoals op de foto’s te zien, kunnen de ruimtes zeker gemoderniseerd worden. Op de plattegrond geef ik een optie aan voor een nieuwe indeling met dakkapel.  

Weer door naar beneden en weer terug naar de woonkeuken. Hier bevindt zich nog een deur naar de kelder en een deur naar een eenvoudig ingerichte badkamer.  
Als ik dan weer doorloop naar de achter-entree, kan je vandaar uit naar de grote slaapkamer met openslaande deuren. Wauw, wat een ruimte. Voorheen was deze ruimte zelfs ingericht als woonkamer en via een vaste trap naar boven, was een slaapruimte gecreëerd. Deze ruimte heeft geen stahoogte maar wel een dakraam. Een prima logeerruimte, zoals deze nu gebruikt wordt! De garage is binnendoor bereikbaar, ook via de achter-entree. En er is nog een 2e badkamer, waar nu de wasmachine en de droger staan. Hier is ook nog een wastafel en een toilet.  

De ligging is super op de hoek van de Bilderdijkstraat en de Tollenstraat. Een fijne, rustige woonomgeving, dichtbij het centrum en dus dichtbij allerlei voorzieningen. De ligging geeft een vrij gevoel! En door talloze mogelijkheden is dit echt een interessant object. Ik laat het je graag zien! Kom je snel kijken?

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta heeft alles met ons besproken op een hele prettige en duidelijke manier en door veel promotie op allerlei creatieve manieren op Facebook en Funda was er al snel interesse in ons fris gestylde huisje!