Buizerdstraat 20

Putten

Adres
Buizerdstraat 20
Postcode
3882 HR
Bouwjaar
2003
Aantal slaapkamers
4
Perceel opervlakte
210
Woning oppervlakte
125,5
Ligging tuin
Oosten
Vraagprijs
€ 435.000,- kk.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een heerlijke, lichte hoekwoning uit 2003 met een mooie, robuuste uitstraling door de zij-uitbouw en een stoer schilddak. De woning heeft een vrijstaande garage, een uitgebouwde woonkamer en totaal 4 slaapkamers. De sfeer is heel warm en door de vele raampartijen dus ook heel licht. De ligging is daarbij ook nog eens erg gewild, in de ruim opgezette woonwijk Husselerveld met verschillende speelmogelijkheden voor de kinderen in de omgeving en op de fiets ben je zo in het centrum van Putten! Ander pluspunt vind ik ook echt de tuin.. Voor “nieuwbouw-begrippen” is deze heel ruim, sfeervol aangelegd en op het oosten gelegen. In deze tuin kun je de hele dag van het zonnetje genieten! Zal ik je meenemen door de woning?

 

De woning is precies op de hoek van de straat gelegen met lekker vrij uitzicht aan de voorzijde en een ruimtelijke ligging. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. De woning staat er goed onderhouden bij, fris in het witte schilderwerk en via de overdekte entree kom ik in een ruime hal. In het eerste gedeelte van de hal staat zelfs een ruime kast, maar hier zou ook prima een open fijne plek gecreëerd kunnen worden voor de jassen. Mij valt meteen de mooie houten vloer op die doorloopt naar de living. Daar gaan we eerst naar toe! Via een deur met glas-in-loodraampjes loop ik de uitgebouwde ruimte in. Wat goed dat de uitbouw aan de zijkant van de woning is gecreëerd want dat is ook precies een stuk perceel waar je anders niets mee zou doen. Nu is er ook nog een hele ruime tuin aanwezig! Nu is de woning heel speels ingericht met 2 lounge-gedeeltes en ruimte voor de eettafel. Leuk en sfeervol gedaan, maar er zijn uiteraard nog meer leuke opties. Ik laat ze je graag zien. Door de vele raampartijen is de woning heerlijk licht. Leuk zijn de openslaande deuren naar de tuin. De keukenopstelling uit 2003 is aan de voorzijde van de woning gelegen. Geen standaard opstelling maar ook weer heel speels gedaan. Het lage raam aan de voorzijde geeft hier ook weer veel daglicht. Er is een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en oven aanwezig. Het blad is van notenhout wat de keuken een fijne warme sfeer geeft. 

 

Zullen we meteen even de tuin inlopen? Nu met de prachtige herfstkleuren vallen de mooie beukenhagen extra op. Wat sfeervol om daar een zithoek in te maken. De verschillende bomen langs het perceel maar ook aan de achterzijde van het perceel geven lekker veel privacy. Er is zelfs nog een ruime trampoline aanwezig. Aan de achterzijde is de vrijstaande garage gelegen die via een prachtig stalen hekwerk te bereiken is. De garage heeft openslaande deuren en wordt nu gebruikt als fijne bergruimte.

 

Weer naar binnen! Terug naar de hal waar de toiletruimte is met hangend toilet en fonteintje. Mooi zwart/witte, dus neutrale kleurstelling. In 2017 zijn de toiletten op de begane grond en de verdieping nog vernieuwd. Onder de trap is nog veel ruimte en je zou eventueel kunnen overwegen om hier een vaste kast in te maken. Origineel hebben deze woningen op deze plek een schuine muur tussen de hal en woonkamer. Hier is dit recht gemaakt wat het gemakkelijker heeft gemaakt om de woning in te delen. Via de open trap met industriële stalen constructie en houten treden lopen we naar boven. 

Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft een extra raam in de zijgevel. Een hele fijne, grote kamer. De 2e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft ook een fijn zijraam. De 3e slaapkamer is geen kleine “babykamer” maar een goede tienerkamer! De badkamer heeft ook een goede afmeting en is voorzien van een inloopdouche met glazen deur, een ligbad bij het raam, een 2e toilet een een wastafel met leuk nisje waar de spiegel is gesitueerd. Een leuke, sfeervolle ruimte!

 

Op naar de 2e verdieping! Op de voorzolder is de cv-installatie en is er ruimte voor de wasmachine en de droger. Ook is hier nog een fijne 4e slaapkamer. De beschikbare ruimte is goed ingedeeld en goed benut!

 

Een leuke, goed onderhouden eengezinswoning met een hele fijne sfeer. De woning is in 2003 gebouwd dus volledig geïsoleerd.  Ben je op zoek naar een leuke woning in een gezellige woonwijk? Kom snel een keertje kijken! 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren! Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!