Davelaarsgoed 27

Putten

Adres
Davelaarsgoed 27
Postcode
3882 WP
Bouwjaar
2008
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
221
Woning oppervlakte
141,7 ( + 15,9 m2 inpandige ruimte)
Ligging tuin
zuiden
Vraagprijs
€ 495.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

3 geschakelde woningen die tezamen een prachtige Veluwse villa vormen!  Wat een parel in de woonwijk Bijsteren. Een van deze geschakelde woningen, aan de zijde van de Kelderskamp, zoekt nieuwe bewoners! Deze grote, niet standaard, woning uit 2008 met eigen parkeerplaats en met maar liefst 563 m3 inhoud heeft een markante uitstraling met een rieten kap, grote raampartijen en kunststof gevelbekleding. De ligging is prachtig in het groen, naast een rij grote eiken bomen in de woonwijk Bijsteren. Zal ik je meenemen door de woning?

 

Via de Davelaarsgoed is de woning te bereiken en parkeer je de auto op het, gezamenlijk in eigendom hebbende, parkeerterrein. Hier zijn ook de bijbehorende bergingen gelegen. Het geheel is gelegen aan een rustige, kindvriendelijke straat. Via een pad loop je linksom richting de entree van de woning. Ik krijg meteen al een sfeerimpressie van de tuin, prachtig.. maar daar later meer over. Eenmaal binnen kom ik in een gezellige hal waar ook de toiletruimte en een grote bergruimte zich bevinden.  En via een deur met mooi glas-in-lood kom ik in de living terecht. De inrichting en ruimte voelt als een warme gezellige deken. Natuurlijk begrijpen zowel de bewoners als ik dat voor ieder de inrichting een eigen invulling gaat krijgen, en dat kan ook want de basis is mooi neutraal. De grote hoekopstelling van de keuken heeft een lichte kleurstelling, een stenen blad en is voorzien van alle inbouwapparatuur. Het zitgedeelte is heerlijk op de zon gelegen en vanaf hier loop je zo ook de tuin in. Totaal een fijne ruimte om te vertoeven! 

 

De eerste verdieping is voorzien van 2 grote slaapkamers. Alle raampartijen zijn hierbij gericht om het zonnige zuiden en alle raampartijen zijn ook voorzien van elektrische zonwering. De kleedkamer lijkt op de foto misschien niet heel ruim, maar vergis je daar niet in. De enorme kasten zijn heerlijk qua opbergruimte en blijven achter. De badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel, een douchecabine en een toilet. 

Via een vaste trap komen we op de grote tweede verdieping. Op de grote overloop is voldoende ruimte voor het verwerken van de was. Nu wordt deze ruimte ook gebruikt voor de verzorging van de honden, hoe ideaal! De kleine wasruimte zie ik ook voor andere doeleinden heel geschikt zijn. Hier zijn ook de cv-installatie en de mechanische ventilatie-box gesitueerd. De 3e slaapkamer is weer echt een goede, grote kamer en ook weer voorzien van lekker veel daglicht. 

 

Via een vaste vlizotrap is nog een 4e verdieping te bereiken. Deze extra woonlaag heeft stahoogte en is ook voorzien van een raam. Er is voldoende ruimte om via de 3e verdieping een goede vaste trap naar deze verdieping te realiseren en dan heeft de woning een totale woonoppervlakte van 157 m2! Echt een woning met inhoud dus!
 

De mooi ingerichte tuin is op het zonnige zuiden gelegen en voorzien van een fijn terras bij de openslaande deur vanuit de woonkamer. Ook is hier een elektrisch zonnescherm aanwezig. Verder is de tuin voorzien van een mooie vijver, een extra terras met plek voor 2 ligbedden en een extra uitgang richting de Kelderskamp. 

 

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Een woning met allure? Dit is je kans! De wijk Bijsteren is een jonge, populaire wijk in Putten waarbij je zo op de fiets midden in de natuur bent. Ook het gezellige dorpscentrum is gemakkelijk te bereiken. Alle woningen zijn hier voorzien van een mooie beukenhaag waardoor de wijk een prachtige en verzorgde uitstraling heeft en houd. Ik vertel je graag meer over het wonen op deze bijzondere plek! Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen.

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta is een fantastische makelaar zowel voor de verkoop van je woning als bij aankoop van een nieuwe woning. Luisterd goed naar je wensen en ideeën maar bespreekt ook de mogelijkheden die zij zelf ziet.