Grieteweg 7

Putten

Adres
Grieteweg 7
Postcode
3881 MA
Bouwjaar
ca. 1937
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
450
Woning oppervlakte
140
Ligging tuin
zuiden
Vraagprijs
vanaf 400.000,- k.k.
Status
Te koop

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

PRIJS IS VANAF € 400.000,- K.K. 
Wat een locatie.. Op 3 minuutjes loopafstand van het historische Puttense bos en op 5 minuutjes fietsafstand van het gezellige dorpscentrum ligt deze bijzondere woning op een prachtige locatie. Het vrije uitzicht vanuit de woonkamer met links een enorme grote, oude boom lijkt wel een schilderijtje. Hier staat een huis met een geschiedenis, die begint in 1937. Rond de jaren ‘50 is er een familie komen wonen die zich heeft uitgebreid met 9 kinderen. Dat verklaart ook dat het huis hiermee steeds verder is uitgebreid. Daarnaast had de eigenaar hier een kruidenierswinkeltje met een grote opslagruimte. De totale gebruiksoppervlakte is dan ook maar liefst 140 m2 plus overige inpandige ruimte van maar liefst 119 m2. De combinatie van de perfecte locatie en de sporen van geschiedenis maken dit echt een bijzonder object. Lees met me mee, dan lopen we door de woning!

De officiële entree is aan de voorzijde, bij het smallere gedeelte van de woning. Ik loop langs de enorme boom en zie nog net een eekhoorntje wegglippen. Ik heb de woning inmiddels al een paar keer bezocht en ik heb deze kleine vriend serieus al drie keer gezien. Een charmante voordeur en een stoepje met nog originele tegels maken me al blij. Het kleine halletje biedt toegang tot de woonkamer. Een mooie grote ruimte waar de zon de hele dag langs draait waardoor deze altijd heerlijk naar binnen schijnt. Uiteraard is het uitzicht hier op straat de kers op de taart.. prachtig! Ook de originele schouw vind ik een plaatje! Vanuit de woonkamer kom ik in de dichte keuken en dan weer in halletje met een deur naar buiten. Hier bevindt zich ook de toiletruimte. Uiteraard is alles verouderd maar met hier en daar nog leuke oude details.  Kijk maar eens op de plattegrond hoe de indeling is. Weer vanuit de keuken is namelijk het, van oudsher, kruidenierswinkeltje te bereiken. Dit zou een prima praktijk of kantoorruimte kunnen zijn! Ik zie hier ook een kapper of schoonheidsspecialiste hun vak uitoefenen. Binnendoor is vanuit deze ruimte de grote dubbele garage te bereiken. Echt een fijne klus- of bergruimte kan ik me zo voorstellen. Als ik in de garage naar de achterzijde loop zie ik dat vanaf de achter/zijgevel in vroegere tijden nog een extra berging is gerealiseerd. Wanneer je die weg zou halen, zou er nog meer licht in de woning gerealiseerd kunnen worden en zou er een romantische patio/buitenruimte kunnen ontstaan! 

In de garage is nog een trap naar boven waar een slaapkamer en veel bergruimte zijn gerealiseerd. Echt elke ruimte is benut! Terug naar de oorspronkelijke woning waar ik via de eerstgenoemde hal de trap naar boven loop.  Hier bevinden zich 3 grote slaapkamers.  Ook de badkamer heeft een goed formaat en is zelfs extra via de ouderslaapkamer te bereiken. Een goede indeling met daarnaast nog een extra ruimte voor de wasmachine en droger en een ruime bergkast. 

Zie jij de mogelijkheden al? Uiteraard verdient deze woning een paar goede klushanden voor achterstallig onderhoud en modernisering. Ook de indeling zou gewijzigd kunnen worden.  Er kan meer privacy in de tuin worden gerealiseerd en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ik laat je graag zien hoe ik dat voor ogen heb en ik laat je graag zien wat voor verrassende ruimtes de woning allemaal heeft. 

Daarnaast is complete nieuwbouw  met een iets andere positie qua woning uiteraard ook nog een optie! Daarover heb ik, in samenwerking met droomhuis-bouwer Wens & Co, ook mijn ideeën en deze kan ik je vrijblijvend laten zien. Neem gerust contact met me op!

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta heeft alles met ons besproken op een hele prettige en duidelijke manier en door veel promotie op allerlei creatieve manieren op Facebook en Funda was er al snel interesse in ons fris gestylde huisje!