Harderwijkerstraat 7G

Putten

Adres
Harderwijkerstraat 7G
Postcode
3881 ED
Bouwjaar
2009
Aantal slaapkamers
1
Perceel opervlakte
-
Woning oppervlakte
48
Ligging tuin
-
Vraagprijs
220.000,- k.k.
Status
Te koop

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Lekker dichtbij het gezellig centrum van Putten wonen? Dit is je kans! Dit leuke HOEKappartement uit 2009, is op de bovenste verdieping gelegen en heeft goede woonruimte, een grote slaapkamer, een grote badkamer en een eigen parkeerplaats! Ik ga je vast een rondleiding geven!
 

Allereerst kun je gemakkelijk je auto parkeren achter het appartementengebouw, op je eigen parkeerplaats. De woning is ook rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw en dus niet aan de Harderwijkerstraat. Ik loop nu even officieel via de voorkant naar binnen via de algemene entree. Het is ook gewoon mogelijk om als bewoner via de achterzijde het trappenhuis te bereiken en naar boven te lopen.

 

Ik kan lekker overdekt 2 trappen omhoog en kom op een galerij waar de woning gelegen is. Fijn is dat de woning op een hoek is gelegen waardoor er ook geen mede-bewoners of bezoek langs je appartement lopen. Lekkere rustige ligging dus! Eenmaal binnen kom ik in een goede hal waar goed de ruimte is voor de jassen en de schoenen. Allereerst loop ik helemaal naar achteren waar de woonkamer en de keuken gelegen zijn. Een fijn lichte ruimte met leuke, karakteristieke openslaande deuren en frans balkon. In het voorjaar en in de zomer kun je deze deuren lekker open zetten en de frisse buitenlucht binnen laten. De keuken is in de hoek gesitueerd en is een mooi strak exemplaar met de gewenste inbouwapparatuur waaronder ook zeker een vaatwasser. Er is ook voldoende ruimte voor een goede eettafel. Een goede ruimte! Weer terug naar de hal waar de volgende deur, de deur naar de slaapkamer is. Wat een heerlijke ruime kamer met inbouwkast en waar zelfs nog ruimte is voor nog een grote kast zodat je jouw spullen goed kunt opbergen. Daarnaast is weer de badkamer gelegen welke ook weer verrassend ruim is. Deze ruimte is nu voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en hangend toilet. De wasmachine en de droger zijn handig in een ruime bergkast gesitueerd en daar bevindt zich ook de cv-installatie. Daarnaast kun je hier ook nog prima de stofzuiger en eventuele extra provisie kwijt. Slim! 

 

Een fijne eigen plek dus met lekker veel daglicht doordat de woning op een hoek is gelegen. De wanden zijn glad afgewerkt en kan je zelf je eigen kleurtjes geven. Verder is het gehele appartement voorzien van een laminaatvloer.

 

Het gebouw waar dit woonappartement gelegen is heeft een mooie, frisse uitstraling en word goed onderhouden. Als eigenaar word je lid van de Vereniging van Eigenaren en betaal je € 63,53 per maand voor onderhoud van het gebouw zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast is het heerlijk dat het gebouw zo centraal bij het centrum gelegen is. Je loopt zo even naar de Albert Heijn of de Jumbo en ook de slager, groenteman en bakker zijn letterlijk om de hoek! En heb je zin om een terrasje te pakken? Ook dat kan zonder de fiets te hoeven pakken. Over die fiets gesproken, er is ook een handige grote fietsenberging aanwezig waar je deze achter gesloten deur kunt stallen. Comfortabel en zelfstandig wonen dus! Heb ik je enthousiast gemaakt? Maak gerust een afspraak om te komen kijken!

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Gieta inzake de aankoop van onze nieuwe woning. Ze gaat vol enthousiasme en doelgericht aan de slag; ze is betrokken, toegankelijk en duidelijk in haar informatieverstrekking.