Haverstraat 49

Putten

Adres
Haverstraat 49
Postcode
3882 GX
Bouwjaar
1986
Aantal slaapkamers
4
Perceel opervlakte
192 m2
Woning oppervlakte
119 m2
Ligging tuin
noordwesten
Vraagprijs
€ 429.500,- k.k.
Status
Verkocht

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een leuke, goed onderhouden en uitgebouwde middenwoning! De woning is voorzien van een fijne woonkeuken, een ruime woonkamer met houtkachel, totaal 4 slaapkamers, een vrije tuin met 2 bergingen (samen 18 m2! en een aangebouwde veranda. Het geheel is in een kindvriendelijke buurt gelegen.
In 2017 is de woning over de gehele breedte aan de achterzijde uitgebouwd waarbij er een fijne woonkeuken is gerealiseerd.  Op de 2e verdieping is er aan de voorzijde een dakkapel gebouwd waardoor hier een fijne kinderkamer is en ook nog een goede ruimte voor een werkplek. Een woning met een speelse indeling! Ik neem je mee.

 

De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met basisschool De Pelikaan om de hoek.

In de straat en in de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De woning heeft een vriendelijke uitstraling met een leuke erker/hoekraam aan de voorzijde. Het geheel ziet er meteen heel verzorgd uit waarbij de buitenzijde nog in 2022 geheel is geschilderd.

Bij binnenkomst is er ruimte voor de jassen en de schoenen en ook de toiletruimte is meteen rechts om de hoek. Deze ruimte is in 2007 vernieuwd, voorzien van een hangend toilet met fonteintje en een raampje. Wanneer ik de woonkamer binnenloop, welke aan de voorzijde is gelegen, valt mij meteen de grote ruimte op! Een gezellige zitruimte maar ook veel ruimte om te spelen voor de kinderen. De gezellige houtkachel staat hier middenin, fijn! Met mooie schuifdeuren is de woonkamer gescheiden van de woonkeuken. Deze wand is meteen voorzien van handige bergkasten. Deze ruimte is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming, een handig dakraam met elektrische zonwering voor extra daglicht en een grote keukenopstelling (2007) met alle inbouwapparatuur. De keuken is destijds door Ruitenberg te Putten geïnstalleerd en ziet er nog als nieuw uit! De ruimte waar de eettafel staat is echt een fijne plek om samen te tafelen! Leuk is de sparing in de wand bij de keuken waardoor je nog contact hebt met de mensen in de woonkamer en handig is de provisiekast onder de trap maar met deur bij je keuken. Hier is nagedacht over de indeling! 

Het achterportaal/de achteringang is voorzien van een handige inbouwkast en hier is er ook weer voldoende ruimte voor de jassen en de schoenen.

 

Ik loop meteen door naar buiten waarbij mij met name opvalt hoe vrij het uitzicht is. Je kijkt op een aantal prachtige bomen en je hebt geen inkijk van andere woningen. De tuin is ook heerlijk ruim met aan de achterzijde een mooie houten veranda en plek voor houtopslag. Bij de veranda zijn nog 2 stenen bergingen aanwezig van totaal 18 m2! Via een van de bergingen is een deur naar het achterpad. 

 

Op naar de eerste verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig waarbij de ouderslaapkamer voorzien is van een inbouwkast. De badkamer is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een grote inloopdouche met glazen wand en deur, een wastafelmeubel en een hangend toilet. De trapopgang naar de 2e verdieping is met een deur af te sluiten. De ruimte op deze verdieping is ook heel handig ingedeeld. De kinderkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en handige inbouwkasten.

De cv-installatie is achter 1 van de bergkasten gesitueerd en is in 2019 vernieuwd.

Verder vind je hier een fijne werkruimte met 2 grote dakramen aan de achterzijde en zijn hier ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. 

 

Wandafwerking, vloerafwerking, plafondafwerking met mooie stucrand, alles is netjes en verzorgd. Met jouw eigen kleuren kun je er gemakkelijk jouw eigen huis van maken! 

De woning is in 1986 gebouwd en is voorzien van isolatie en volledige dubbele beglazing.  

Daarbij is de ligging ook echt leuk dichtbij het park, dichtbij verschillende leuke speelplekken en ook dichtbij het gezellige centrum. Kom je een kijkje nemen? Je bent van harte welkom!

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Gieta inzake de aankoop van onze nieuwe woning. Ze gaat vol enthousiasme en doelgericht aan de slag; ze is betrokken, toegankelijk en duidelijk in haar informatieverstrekking.