Hoezo aangekocht?

Hoezo aangekocht?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

14 februari 2023

Leestijd:

2 min

Tags:

Je ziet de meldingen vast wel eens voorbij komen bij makelaars. Deze woning hebben we aangekocht! Aangekocht denk jij? Koopt een makelaar ook woningen? 

Gelukkig niet.. ;-) Althans, 1 tegelijk graag..  Maar wel helpen we onze opdrachtgevers bij het kopen van een woning! Zijn we daar dan in geslaagd, dan noemen we dat: succesvol aangekocht! 

 

Dan spookt er ook vast door je hoofd; is dat nou nodig.. die hulp..

Dat ligt er helemaal aan! Hoe ervaren ben jij met het kopen van een woning? Voor ons is het uiteraard dagelijkse pap en weten we precies waar we het over hebben. 

Ook zijn we niet emotioneel betrokken en zeggen dus niet zo snel; doe maar gewoon, ik wil die woning hebben! hahaha..

Maar niet alleen voor de uiteindelijke koopsom is het handig om een makelaar je te laten begeleiden. Er zijn zo veel haken en ogen waar je als particulier niet zo snel aan denkt. Wij kennen de woonplaats, we weten de ontwikkelingen in een bepaald gebied, we zien hoe de woning bouwtechnisch scoort; kortom, we zijn best handig!

 

Ik kan me dan ook wel weer zo voorstellen dat je niet direct meteen met alle makelaars (verkopend- en aankopend makelaar) in je nek in een woning wilt rond lopen. Dat hoeft ook niet meer in deze rustigere markt. Een 2e bezichtiging kan dan ook. Of wil je gewoon even een consult voor wat advies, zonder dat ik het als makelaar helemaal "overneem?". Ook dat kan natuurlijk, net wat je wil! Als jij je er maar prettig en geholpen bij voelt.
 

Onlangs heb ik deze prachtige woning in Epe aangekocht voor mijn opdrachtgevers. En het leuke is dat ik ook hun huis mag verkopen! Zo'n package-deal is dus ook een optie natuurlijk. Ik vind het leuk om juist het gehele proces te kunnen begeleiden zover jij wilt en daar maak ik natuurlijk ook een passende offerte voor. 

 

Ben je op zoek maar is bovenstaande allemaal nog veel te serieus? Laat gewoon even weten wat je zoekt, dan hou ik je vrijblijvend via de mail op de hoogte. Op dit moment heb ik ook een prachtige villa in stille verkoop, en komt er binnenkort een ruime 2/1 kapwoning in de wijk Bijsteren aan, dus stuur me een berichtje! Uiteraard word dit altijd vertrouwelijk behandeld.

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder