Huybertsenweg 14

Putten

Adres
Huybertsenweg 14
Postcode
3882 KB
Bouwjaar
2010
Aantal slaapkamers
4
Perceel opervlakte
269
Woning oppervlakte
143
Ligging tuin
Zuidwesten
Vraagprijs
435.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Droom even mee.. Want dit is toch wel echt een woning waar je graag wil wonen! Een uitgebouwde hoekwoning met oprit, garage en heerlijke diepe en privacy volle tuin op het zuidwesten en dat allemaal in de mooie, groene wijk Bijsteren. Daarbij is de woning ook nog eens geweldig mooi en luxe ingericht en heb je vrij uitzicht aan de voorzijde over een brede groenstrook. Een hoekwoning met de inhoud en allure van een 2/1kap-woning! Loop je mee? 

Allereerst kan je lekker luxe parkeren op eigen terrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de rustige straat. Fijn zeg, die groenstrook tegenover de woning, dat geeft een heel vrij gevoel. De woning is dan ook enigszins aan de rand van de wijk gelegen. Het Bijsterense weiland met schaapjes kijk je bijna op uit! Leuk! Via voordeur, die zich aan de zijkant van de woning bevindt kom ik in een hal en via een mooie deur met glas-in-lood ramen (wauw!) kom ik eigenlijk tussen de woonkamer en de keuken uit. Dat maakt de woning meteen ook extra leuk, want deze indeling geeft een fijne scheiding tussen deze ruimtes. De woonkeuken is aan de voorzijde gelegen. Fijn zijn de grote raampartijen waardoor dit een heerlijke lichte ruimte is. De keuken is luxe ingericht met een mooi stenen blad en voorzien van alle inbouwapparatuur. Er kan een fijne eettafel staan en het lijkt mij heerlijk ontbijten in het ochtendzonnetje.. Met geen pottenkijkers aan de overkant dus! ;-) 

De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en ik ben verrast door de ruimte! De uitbouw geeft de woning echt een enorme extra ruimte en er kan dus nu echt heerlijk grote zithoek gecreëerd worden. Er is zelfs nog plaats gemaakt voor een extra (eet)tafel/eethoek want dat kan gemakkelijk in deze ruimte. Een fijne plek voor als je meer eters op bezoek hebt. De openslaande deuren naar de tuin zijn geweldig. Doordat de tuin zo ruim en mooi omsloten is door de bomen, kijk je ook hier heerlijk groen naar buiten. Handig is de deur naar de bijkeuken, waar je dus gemakkelijk “achterom” binnenkomt. Ook zo’n fijne ruimte met een mooie tegelvloer en gave houten inbouwkasten. Hier kan een vriezer of wasmachine/droger geplaatst worden. Vanuit de bijkeuken komen we in de ruime berging waar alle fietsen etc. gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. De “garage” (totaal ca. 18 m2) is dus opgesplitst in een grote bergruimte en een ruime bijkeuken. De berging aan de voorzijde is via mooie houten openslaande deuren te openen. Zie ook de plattegronden! 

Snel terug naar de woonkamer waarbij me nog de warme houten vloer en de gladde plafondafwerking me extra opvalt. Alles is echt keurig afgewerkt! Via een tussenhal met weer een mooie deur voorzien van glas-in-loodramen, komen we bij de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Het tussenhalletje en het toilet hebben weer een mooie, stoere tegelvloer, zoals in de bijkeuken ook is gebruikt. Met de houten trap, voorzien van een mooie traploper met metalen roedels kom ik boven. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een mooie luxe badkamer met ligbad, gave wastafelmeubel zoals je ook wel op de foto’s kan zien, grote inloopdouche en hangend toilet. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft ook weer een groot raampartij voor lekker veel daglicht en extra ventilatie. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.  

Nu is de ouderslaapkamer op de 2e verdieping gelegen en ik snap wel waarom. De zolder is met en deur afgesloten en je komt echt een gigantische grote kamer binnen. Mooi! De kamer heeft 2 grote dakramen en nog een zijraam. Achter mooie houten inbouwkasten zijn nu de wasmachine en droger gesitueerd en hier vind je ook de cv-installatie. Totaal heeft de woning dus 4 goede kamers.  

Wat een leuke aanbieding he! Een woning met ontzettend veel sfeer, goed onderhouden waarbij je misschien alleen je eigen kleurtjes in je interieur wilt gaan toepassen. Dan woon je in een gezellige, jonge wijk met veel jonge mensen waar het veilig spelen is voor de kids en waar het rustig wonen is voor jou. Kom je snel kijken?

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta is een spontane dame die haar vak echt verstaat en ze maakt prachtige foto’s, hier kregen wij heel veel complimenten over.