Jac Catsstraat 28

Putten

Adres
Jac Catsstraat 28
Postcode
3881 XP
Bouwjaar
1962
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
135
Woning oppervlakte
79
Ligging tuin
noordoosten
Vraagprijs
245.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Ben je op zoek naar een leuke betaalbare woning met ook nog eens een geweldige uitstraling? Kijk even mee! Deze middenwoning met uitgebouwde bijkeuken, grote erker aan de voorzijde en veranda in de tuin, ligt op een goede locatie aan de Jac Catsstraat met deels vrij uitzicht over de straat. Wat ook echt een pluspunt is, is dat je aan de achterzijde heerlijk vrij kan zitten. Geen inkijk van achteren! 

 

De huidige eigenaren parkeren de auto lekker luxe aan de voorzijde van de woning op eigen terrein. Meteen valt de erker op, welke de woning echt een eigen uitstraling geeft. De voordeur heeft een mooie luifel en ik vind die kleine toiletraampjes daarnaast ook altijd zo leuk.. De entree laat zien dat de woning lekker fris geschilderd is. Ook de houten vloer is meteen een eyecatcher! Bij de voordeur is dus meteen de toiletruimte met hangend toilet, voorzien van mooie tegels.  Naast de trap is de deur naar de verdiepte provisiekast en de deur met mooie glas-in-lood glas gaat uiteraard richting de woonkamer! Hier zie je meteen hoeveel ruimte en daglicht zo’n mooie erker kan geven. Goed gedaan! Zo is er een ruime zithoek te creëren. En zo is er ook voldoende ruimte voor een ruime eettafel aan de achterzijde! Via de openslaande deuren loop je in de zomer zo lekker de tuin in. Met mooie houten omlijsting is de opgebroken keuken te bereiken. Een goede hoekopstelling, in lichte kleurstelling met alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken loop je zo de uitgebouwde bijkeuken in waar de wasmachine en droger kunnen worden opgesteld. Super handig! En wat een heerlijke lichte ruimte. 

 

De tuin is onderhoudsvrij met een mooie houten veranda en houtkachel (!) waar je heerlijk koel kan vertoeven in de zomer. Zoals al gezegd; wat heerlijk dat je van achter geen inkijk hebt.. De stenen berging is ca. 7 m2 waar de fietsen prima gestald kunnen worden. Bij de veranda is ook een deur waar je via een achterpad richting de straat kan.

 

Weer naar binnen, en naar boven! Aan de voor- en achterzijde zijn 2 grote slaapkamers. De 3eslaapkamer heeft ook nog een goed formaat waar prima een eventuele kinderkamer mogelijk is. Ook hier is het uitzicht naar achter weer heel fijn. De badkamer heeft ruimte voor een douche en een wastafelmeubel. Vanuit de overloop is er nog een fijne bergkast te bereiken. Slim!  Via een vaste trap komen we op zolder. Op de overloop is de cv-installatie (2007) en er is een dakraam gerealiseerd voor lekker wat daglicht. Hier is ook een 4ekamer, maar deze zou nog helemaal moeten worden aangepakt om ook echt als kinderkamer te kunnen gebruiken. Voor nu is het een hele fijne bergruimte, via een fijne vaste trap te bereiken!
 

Hier wil je toch gewoon beginnen als startende woningbezitter? Over de sfeer van de woning aan de binnen- en buitenzijde word ik heel enthousiast.  De woning ligt aan een kindvriendelijke gezellige straat en is dichtbij het dorpscentrum gelegen. En mocht je als gezin deze leuke woning betrekken, dan zijn in de omgeving voldoende speelmogelijkheden. Kom snel een keertje kijken, dan laat ik je alles zien!

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren! Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!