Jansgoed 10

Putten

Adres
Jansgoed 10
Postcode
3882 WK
Bouwjaar
2006
Aantal slaapkamers
3 (4 mogelijk)
Perceel opervlakte
159
Woning oppervlakte
114
Ligging tuin
westen
Vraagprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een verrassend charmante middenwoning uit 2006 in de geliefde, groene woonwijk Bijsteren! En dan ook geen standaard ligging, maar met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. Bij het zien van de foto’s heb ik je vast al enthousiast gemaakt. Wat een leuke styling en wat een goede ruimtes heeft deze woning. De woning lijkt niet groot aan de buitenzijde, maar je zult verrast zijn. En de uitstraling aan de buitenzijde is dan weer juist heel sfeervol. Deze woningen zijn extra breed, namelijk 5,40 meter waardoor de leefruimte en de slaapkamers echt een goed formaat hebben. En dan heb ik het nog niet over de tuin… Deze is namelijk maar liefst 14,5 meter diep en bied daarbij ook nog eens veel privacy en dus weinig inkijk! Zal ik je meenemen door de woning? 

 

De ligging is echt bijzonder te noemen. De Jansgoed is een dwarsstraat tussen de Bollengoed en de Davelaarsgoed en deze beide straten bieden voldoende parkeergelegenheid. De Jansgoed is aan een groenstrook gelegen en heeft geen parkeerplaatsen voor de woningen. Erg rustig en vrij dus! Als ik naar de woningen loop, valt mij meteen de leuke overstekken boven de voordeuren op en daarnaast zijn de grote raampartijen een leuk detail.  Eenmaal binnen word ik ook meteen enthousiast. De witte, rustige inrichting voelt fris en heerlijk sereen. In de hal bevindt zich meteen rechts de toiletruimte met hangend toilet en bijzonder wastafeltje. Naast de trap is lekker de ruimte voor de jassen en de schoenen. Via de mooie zwarte deur met grote glaspartijen kom ik de leefruimte binnen. Je zou het niet zeggen, maar de woonkamer is niet uitgebouwd. Toch vind ik de ruimte echt meer dan goed. Zoals je wel op de foto’s kan zien, staat er een ruime zithoek en is daarnaast nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een box of wat speelgoed voor de kids. De grote raampartij tot de grond en de zwarte kozijnen geven de ruimte extra sfeer. Mooi!
 

En hoe leuk is de inrichting van de keuken? Door het plaatsen van de zwarte houten wand en de inrichting van de eettafel met de houten eetbank is er zo een sfeervolle woonkeuken gecreëerd.  Ook hier is weer een mooi groot raam waar je zelfs lekker in kan loungen. 

 

Op naar boven, waar de ouderslaapkamer aan de achterzijde is gesitueerd. Ook weer echt een mooie grote kamer. En de kinderkamers zijn ook van een goed formaat waarbij je aan de voorzijde niet door hebt dat de schuine kap op deze verdieping al begint. Het maakt de ruimte niet kleiner maar juist sfeervoller. Hier heb je ook prachtig uitzicht op de groenstrook. Alle kozijnen zijn voorzien van draaikiepramen. Fijn!

De badkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een inloopdouche met glazen deur, wastafelmeubel met waskom en 2e toilet. Een sfeervolle ruimte met ook voldoen loopruimte. 

 

Via een vaste open trap kom ik op 2e verdieping wat nu nog een open ruimte is met een dakraam, een grote inbouwkast aan de achterzijde en de wasmachine- en droger aansluiting. Hier zou prima nog een 4e slaapkamer gecreëerd kunnen worden.

 

Dan naar de tuin, dat ik ook echt een groot pluspunt bij deze woning vind, want de tuin is maar liefst 14, 5 meter diep en is op het zonnige westen (middag/avondzon) gelegen. De tuin is heel groen en privacy-vol ingericht waarbij je aan de achterzijde totaal geen inkijk hebt. De zwarte houten berging is helemaal aan de achterzijde gelegen. 

 

Wat een leuke woning op een prachtige locatie gelegen. De woonwijk Bijsteren is ruim en groen opgezet. Een nette en rustige woonwijk met diverse speelmogelijkheden voor de kids. De uitvalsweg A28 is snel te bereiken en ook het treinstation is op fietsafstand gelegen. 

 

De woning is goed onderhouden, in 2020 aan de buitenzijde nog geschilderd, volledige geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Het kan niet anders dan dat ik je enthousiast heb gemaakt! Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta is een spontane dame die haar vak echt verstaat en ze maakt prachtige foto’s, hier kregen wij heel veel complimenten over.