Kaartje met liefde!

Kaartje met liefde!

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

09 maart 2023

Leestijd:

1 min

Tags:

Heb je dat ook wel eens? Als dat huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Als je serieus op zoek bent, dan zou je het wel van de daken willen schreeuwen wat je zoekt. Maar goed, dat doen we niet.. Zou een luidruchtig zooitje worden ook.. Wat wel kan is een briefje door de brievenbus doen bij het huis van je dromen. Ik zie wel eens van die mooie handgeschreven briefjes voorbij komen. Maar ook dat is best wel een drempel, kan ik me zo voorstellen. Wat schrijf je op en wat moet je zeggen als die eigenaar jou benaderd? 

 

Is je behoefte groot om kenbaar te maken dat je een huis echt heel leuk vind, dan heb ik leuke kaartjes voor je! En daar staat dan niet jouw naam op, maar mijn naam! Wellicht is het voor de eigenaar ook fijner om eerst contact te hebben via een makelaar om te weten waar hij of zij aan toe is en om te weten wat zijn woning waard is. Pas dan gaan we jou als mogelijke match benaderen.  

 

Ben je van plan om een rondje te doen, geef mij je overzichtje dan wel even door zodat ik weet wie waar een kaartje door de brievenbus heeft gedaan. Een setje van 5 kaartjes kun je bij me ophalen of ik breng het bij je langs. Ik ben benieuwd wat jouw droomwoning is!

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Waar let ik op als ik een woning bekijk?

Door: Gieta Arendsen op 23 februari 2023

Als je voor het eerst een woning gaat bezichtigen is dat best overweldigend.

Zijn de ruimtes groot genoeg, hoe zit de indeling nou precies, wat blijft er achter en wat niet. Er komt zoveel op je af! Ik heb dat zelfs nog als ik een woning voor het eerst bekijk. Natuurlijk ben ik inmiddels getraind en weet ik precies waar ik op moet letten. Maar voor jou lijkt me dat soms best lastig!

Tags: kopen bezichtigen makelaar kijken funda binnenkijken aankoopmakelaar

Lees verder