Molenstraat 11 en 11a

Putten

Adres
Molenstraat 11 en 11a
Postcode
3882 AC
Bouwjaar
1913
Aantal slaapkamers
1 (mogelijkheid voor meerdere)
Perceel opervlakte
184
Woning oppervlakte
103 + 89 m2
Ligging tuin
geen
Vraagprijs
€ 675.000,- k.k.
Status
Te koop

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Molenstraat 11 en 11A te Putten

 

Een historisch, prachtig pand met verschillende mogelijkheden! Dit in ca. 1913 gebouwde woonwinkelpand is zeer goed onderhouden en nog voorzien van mooie details zoals origineel snijvoegwerk, glas-in-lood, sierlijke dakkapellen en versieringen aan de gevel. Ook de kozijnen zijn grotendeels nog origineel. Een echte eyecatcher in de Molenstraat!

 

De Molenstraat is midden in het gezellige centrum van Putten gelegen waar verschillende winkels zijn omgezet naar woonappartementen. Het is een rustige straat met om de hoek alle gezellige winkels dat Putten te bieden heeft. Ook voor dit pand met een perceel van 184 m2 en 2 parkeerplaatsen is er een positieve beoordeling voor het realiseren van 1 of 2 appartementen op de begane grond middels een principeverzoek. Het pand heeft 2 huisnummers waarbij de verdieping is ingericht als woonappartement. Een leuke kans voor een belegger dus! Maar ook is het pand als 1 gehele woning of de begane grond als mantelzorgwoning heel geschikt.  Voor jouw als ondernemer in de detailhandel, dienstverlening of Horeca A met combinatie wonen is dit ook de perfecte mogelijkheid en locatie. 

 

Indeling winkel:

 

De entree aan de voorzijde is al een plaatje op zich. Nu is de ruimte ingericht als meubelwinkel met een oppervlakte van maar liefst 103 m2! Uniek zijn de nog aanwezige originele schouwen, deuren en prachtig houtwerk bij de kozijnen. Aan de achterzijde is een klein keukenblok en een toiletruimte aanwezig. Daarnaast is er nog een grote kelderruimte van ca. 16 m2 voor opslag, handig!

 

Alle raampartijen zijn voorzien van dubbel glas of voorzet-ramen. Het geheel is zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde echt goed onderhouden en is een sfeervol visitekaartje voor jouw bedrijf. 

 

De gemeente Putten staat positief tegenover het omzetten van de ruimte naar 1 of 2 appartementen. De grootte en de indeling zijn daarbij uitermate geschikt voor. Zie ook de plattegronden gemaakt door Studio Sana wat de mogelijkheden kunnen zijn. Het geheel dient nog wel middels een procedure te worden voorgelegd en de bestemming dient omgezet te worden naar wonen.  

 

Indeling woning 1e verdieping:

 

Via een stevige trap aan de achterzijde van het pand is de woning te bereiken van totaal ca. 79 m2 woonoppervlakte en 8 m2 inpandige ruimte. Via een mooie erker voorzien van openslaande deuren betreed je de woning waarbij je meteen verliefd wordt op het karakteristieke karakter van de woning. De hoogte van het plafond, de houten balken, de vide, de originele raampartijen en de houten vloer geven het geheel meteen sfeer. De living is ruim opgezet met veel raampartijen voor daglicht. De open keuken is ruim opgezet en voorzien van inbouwapparatuur. Er is 1 slaapkamer aanwezig en er is een ruime badkamer voorzien van een aparte doucheruimte, toilet en wastafel. Er is tevens een heerlijke sauna aanwezig! Via een tussenhal waar ook de wasmachine en de droger zijn gesitueerd is via een open trap de vide te bereiken voor al je bergspullen.  Het dak is in 2022 nog geheel geïsoleerd. Bij de entree van de woning is een ruim dakterras aanwezig van 25 m2 waarbij je heerlijk kunt loungen en kunt genieten van het zonnetje en het uitzicht over de daken van het centrum van Putten. 

De woning is nu tijdelijk verhuurd.

 

De begane grond en de verdieping zijn eventueel ook gesplitst te kopen. Vraag gerust naar wat er mogelijk is!

 

Alle cijfers op een rij:

  • Bouwjaar ca. 1913
  • Totale inhoud: 758 m3
  • Mogelijkheid voor totaal 2 of 3 appartementen, mogelijkheid als 1 woning, mogelijkheid voor mantelzorgwoning.
  • Winkel begane grond: 103 m2 + 16 m2 inpandige bergruimte (kelder)
  • Woning 1e verdieping 89 m2 woonoppervlakte + 8 m2 inpandige bergruimte + 25 m2 terras
  • Energielabel A (winkel) en D (woonappartement)
  • Ook gesplitst te kopen.

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta heeft alles met ons besproken op een hele prettige en duidelijke manier en door veel promotie op allerlei creatieve manieren op Facebook en Funda was er al snel interesse in ons fris gestylde huis!