Alyn van Alysandra‘s Interieurontwerpbureau

Alyn van Alysandra‘s Interieurontwerpbureau

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

31 augustus 2022

Leestijd:

1 min

Tags:

styling verkoopstylist woningpresentatie interieur accessoires

Leuk nieuws! Sinds kort werk ik samen met Alyn van Alysandra's Interieurontwerpbureau en wij gaan samen jouw woning op z'n mooist presenteren!

 

De presentatie van je woning vind ik het meest belangrijk als je gaat verkopen. Daar valt of staat de verkoop mee. Door een goede presentatie kan je jouw woning zelfs wat upgraden, mits dit op een goede manier gebeurd. Alyn gaat mij helpen bij de styling van woningen. Zij geeft je als verkoper tips om bepaalde zaken aan te passen in de woning maar ze zal ook items toevoegen waar nodig. Denk niet aan grote veranderingen, want dat is vaak helemaal niet nodig. Een kleine aanpassing in kleur of een verplaatsing van een meubelstuk of het toevoegen van een goede sfeer in keuken of badkamer, dat is vaak al genoeg. Je woont zelf al een tijd in dit huis en je ziet niet meer wat er eventueel best anders kan. Wanneer ik mijn woning ga verkopen, laat ik ook iemand anders de woning bekijken wat ik zou kunnen aanpassen bij verkoop. Een frisse blik is altijd fijn! En uiteraard gaat alles geheel in overleg. 

 

Verkoopstyling betekent de woning zo te stylen dat je jouw doelgroep bereikt en interesseert voor de woning. Dat kan op verschillende manieren. Wij weten hoe, wij weten wat potentiele kopers willen en helpen je graag voor het beste resultaat! 

 

De kosten voor het advies en de begeleiding van Alyn is bij mijn courtage inbegrepen. Nu je Alyn al ontmoet hebt, weet je hoe ze werkt en wat haar styl is. Wellicht kan ze jou  ook wel helpen bij je nieuwe woning! 

Ken je mij en mijn bedrijf al?

Door: Gieta Arendsen op 17 november 2022

 

Ik hoor vaak dat men denkt dat ik maar “zo” in die makelaardij ben gerold, maar niets is minder waar.. ;-) Vanaf mijn 18e  ben ik actief en werkzaam in de makelaardij. Tijdens een eerste stage op een makelaarskantoor, toen de studie Office Management volgend, ben ik verliefd geraakt op dit mooie vak.  

Tags: makelaar taxateur kennismaken persoonlijk

Lees verder

Verbouwen of verhuizen?

Door: Gieta Arendsen op 25 oktober 2022

Een groot dilemma voor velen.. Wat gaan we doen? Verbouwen of verhuizen? Hoe lang heb je deze vraag al voor je uit geschoven?

Tags:

Lees verder