Alyn van Alysandra‘s Interieurontwerpbureau

Alyn van Alysandra‘s Interieurontwerpbureau

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

31 augustus 2022

Leestijd:

1 min

Tags:

styling verkoopstylist woningpresentatie interieur accessoires

Leuk nieuws! Sinds kort werk ik samen met Alyn van Alysandra's Interieurontwerpbureau en wij gaan samen jouw woning op z'n mooist presenteren!

 

De presentatie van je woning vind ik het meest belangrijk als je gaat verkopen. Daar valt of staat de verkoop mee. Door een goede presentatie kan je jouw woning zelfs wat upgraden, mits dit op een goede manier gebeurd. Alyn gaat mij helpen bij de styling van woningen. Zij geeft je als verkoper tips om bepaalde zaken aan te passen in de woning maar ze zal ook items toevoegen waar nodig. Denk niet aan grote veranderingen, want dat is vaak helemaal niet nodig. Een kleine aanpassing in kleur of een verplaatsing van een meubelstuk of het toevoegen van een goede sfeer in keuken of badkamer, dat is vaak al genoeg. Je woont zelf al een tijd in dit huis en je ziet niet meer wat er eventueel best anders kan. Wanneer ik mijn woning ga verkopen, laat ik ook iemand anders de woning bekijken wat ik zou kunnen aanpassen bij verkoop. Een frisse blik is altijd fijn! En uiteraard gaat alles geheel in overleg. 

 

Verkoopstyling betekent de woning zo te stylen dat je jouw doelgroep bereikt en interesseert voor de woning. Dat kan op verschillende manieren. Wij weten hoe, wij weten wat potentiele kopers willen en helpen je graag voor het beste resultaat! 

 

De kosten voor het advies en de begeleiding van Alyn is bij mijn courtage inbegrepen. Nu je Alyn al ontmoet hebt, weet je hoe ze werkt en wat haar styl is. Wellicht kan ze jou  ook wel helpen bij je nieuwe woning! 

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder