Open Huis!

Open Huis!

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

26 september 2019

Leestijd:

2 minuten

Tags:

openhuis funda droomwoning gezocht

Lekker binnenkijken.. Dat kan 5 oktober echt! Ben je stiekem toch wel op zoek? En heb je geen zin om nou helemaal officieel een afspraak te plannen? Dan kan je 5 oktober gewoon lekker los. Of misschien heb je die ene woning al wel een tijdje in het vizier.. maar weet je het niet zo goed.. Dan is dit je kans! Want als je gekeken hebt, weet je het zeker of het wel of niet wat is.

 

Als een woning meedoet met de actie, dan staat het bij de woning op Funda en op de website van de makelaars vermeld. De verkoper zal je rondleiden en je mag alles aan hem of haar vragen. Vragen over de vraagprijs of de oplevering kun je toch beter aan de betrokken makelaar stellen. Want de begeleiding van de verkoop zal altijd nog via de verkopende makelaar lopen. Ik ben in ieder geval gewoon bereikbaar deze dag. En wil je me even persoonlijk spreken? Dat kan ook, dan kom ik gewoon naar de desbetreffende woning toe! In ieder geval heel veel kijkplezier.

 

Weet je niet zo goed waar je op moet letten? Ga eerst gewoon maar eens sfeer proeven. Bevalt de woning je wel, dan kan je altijd nog een aankopend makelaar inschakelen om jou te helpen bij een eventuele aankoop. Hoe dat werkt? Ook daarover kan ik je uiteraard vertellen. Kijk maar eens bij het kopje "aankoop" voor wat algemene informatie! 

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder