Open Huis!

Open Huis!

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

26 september 2019

Leestijd:

2 minuten

Tags:

openhuis funda droomwoning gezocht

Lekker binnenkijken.. Dat kan 5 oktober echt! Ben je stiekem toch wel op zoek? En heb je geen zin om nou helemaal officieel een afspraak te plannen? Dan kan je 5 oktober gewoon lekker los. Of misschien heb je die ene woning al wel een tijdje in het vizier.. maar weet je het niet zo goed.. Dan is dit je kans! Want als je gekeken hebt, weet je het zeker of het wel of niet wat is.

 

Als een woning meedoet met de actie, dan staat het bij de woning op Funda en op de website van de makelaars vermeld. De verkoper zal je rondleiden en je mag alles aan hem of haar vragen. Vragen over de vraagprijs of de oplevering kun je toch beter aan de betrokken makelaar stellen. Want de begeleiding van de verkoop zal altijd nog via de verkopende makelaar lopen. Ik ben in ieder geval gewoon bereikbaar deze dag. En wil je me even persoonlijk spreken? Dat kan ook, dan kom ik gewoon naar de desbetreffende woning toe! In ieder geval heel veel kijkplezier.

 

Weet je niet zo goed waar je op moet letten? Ga eerst gewoon maar eens sfeer proeven. Bevalt de woning je wel, dan kan je altijd nog een aankopend makelaar inschakelen om jou te helpen bij een eventuele aankoop. Hoe dat werkt? Ook daarover kan ik je uiteraard vertellen. Kijk maar eens bij het kopje "aankoop" voor wat algemene informatie! 

Waarom een klein kantoor?

Door: Gieta Arendsen op 19 januari 2023

Dat ik nog steeds alleen mijn bedrijf Homesupply run, vanuit huis, is een bewuste keuze. Persoonlijke, actieve aandacht voor mijn opdrachtgevers is heel belangrijk voor mij. Daarnaast ben ik een controle-freak, dus dan is het ook extra fijn om echt alles zelf in de hand te hebben.

Tags:

Lees verder

Wat te doen als jullie gaan scheiden?

Door: Gieta Arendsen op 09 januari 2023

Een vervelend onderwerp, maar wellicht wel goed om dit eens te bespreken.

Wanneer jullie een gezamenlijke woning hebben is natuurlijk de eerste vraag; gaan jullie deze verkopen of blijft een van jullie er wonen? Wat is er mogelijk?

 

Tags:

Lees verder

Nieuwe regels 2023

Door: Gieta Arensden op 03 januari 2023

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe regels!
Hierbij even een overzicht van de belangrijkste wijzigingen op vastgoed-gebied voor 2023.

Tags:

Lees verder