Open Huis!

Open Huis!

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

26 september 2019

Leestijd:

2 minuten

Tags:

openhuis funda droomwoning gezocht

Lekker binnenkijken.. Dat kan 5 oktober echt! Ben je stiekem toch wel op zoek? En heb je geen zin om nou helemaal officieel een afspraak te plannen? Dan kan je 5 oktober gewoon lekker los. Of misschien heb je die ene woning al wel een tijdje in het vizier.. maar weet je het niet zo goed.. Dan is dit je kans! Want als je gekeken hebt, weet je het zeker of het wel of niet wat is.

 

Als een woning meedoet met de actie, dan staat het bij de woning op Funda en op de website van de makelaars vermeld. De verkoper zal je rondleiden en je mag alles aan hem of haar vragen. Vragen over de vraagprijs of de oplevering kun je toch beter aan de betrokken makelaar stellen. Want de begeleiding van de verkoop zal altijd nog via de verkopende makelaar lopen. Ik ben in ieder geval gewoon bereikbaar deze dag. En wil je me even persoonlijk spreken? Dat kan ook, dan kom ik gewoon naar de desbetreffende woning toe! In ieder geval heel veel kijkplezier.

 

Weet je niet zo goed waar je op moet letten? Ga eerst gewoon maar eens sfeer proeven. Bevalt de woning je wel, dan kan je altijd nog een aankopend makelaar inschakelen om jou te helpen bij een eventuele aankoop. Hoe dat werkt? Ook daarover kan ik je uiteraard vertellen. Kijk maar eens bij het kopje "aankoop" voor wat algemene informatie! 

Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Door: Gieta Arendsen op 02 november 2020

Wat zou het toch heerlijk zijn om meer richting de bossen en de natuur te verhuizen... Droom jij daar ook wel eens van? Mij lijkt het bijvoorbeeld  ook geweldig om in de bruisende stad te wonen, maar ik ben ook elke dag weer dankbaar voor mijn woonomgeving. Ik loop, fiets, rij zo het bos in en dat doe ik dan ook regelmatig! Hoe is het nou om hier te wonen?

Tags: veluwe bossen verhuizen

Lees verder

Stille verkoop

Door: Gieta Arendsen op 13 maart 2020

Krijg jij ook overal weer zin in? Lekker in de tuin aan de slag.. je huis opnieuw inrichten.. Vooral lekker thuis nu dat stomme virus er is ;-). De laatste tijd krijg ik ook ontzettend veel zoekopdrachten binnen.

Tags:

Lees verder

Verslaafd aan Funda

Door: Gieta Arendsen op 31 januari 2020

Wellicht houd je Funda ook al maanden nauwlettend in de gaten. Want die stap willen jullie toch wel een keer gaan maken! Een nieuw thuis… een volgende stap! Of misschien wel een stapje terug. De huizenprijzen zijn gestegen, jullie kunnen de woning goed verkopen. Maar het aanbod is gering. En dat maakt de beslissing moeilijk wat te doen. Jullie woning vast verkopen en tijdelijk (waarschijnlijk duur) gaan huren met niets nieuws in het vooruitzicht?

Tags: Funda tekoop makelaar verkoop woning bezichtiging waardebepaling

Lees verder