Schoolstraat 83

Putten

Adres
Schoolstraat 83
Postcode
3881 TP
Bouwjaar
1954
Aantal slaapkamers
3
Perceel opervlakte
255
Woning oppervlakte
70
Ligging tuin
Noordoosten
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een leuke kans! Een hoekwoning uit 1954 op een ruim perceel van 255 m2 met eigen oprit en houten garage en stenen berging. Wat de woning uniek maakt is de vrije ligging aan de achterzijde dat grenst aan een stuk perceel dat nu ingericht is als een stuk weiland met wat fruitbomen. Tevens heeft de woning nog leuke, karakteristieke details dat de woning meteen sfeer geeft. De Schoolstraat is nog niet lang geleden helemaal aangepakt wat de straat nu een verzorgde en strakke uitstraling geeft. Daarnaast is de woning op loopafstand gelegen van ons prachtige Putterbos! Wil jij meer in het groen wonen? Dit is een unieke kans met een woning waar je ook nog alle kanten mee op kan! Zal ik je meenemen door de woning?

 

Parkeren is geen probleem, want dit is mogelijk op eigen terrein. De entree van de woning, met leuk betonnen overstekje maar ook wel met nieuwe kunststof buitendeur, is aan de zijkant van de woning gelegen. Wanneer ik binnenkom word ik meteen blij van de sfeervolle trapopgang en de houten lambrisering. In de hal is voldoende ruimte voor de jassen en de schoenen en vanuit de hal zijn de verschillende ruimtes allemaal te bereiken. Allereerst loop ik de woonkamer binnen. Een fijne, lekker lichte ruimte door de grote raampartijen.  Er is goede ruimte voor een gezellige zithoek en een fijne tafelopstelling. Hier is de eettafel bij het leuke vierkante raam aan de achterzijde geplaatst. In de ochtend heb je heerlijk het zonnetje aan de voorzijde naar binnen, zoals je ook op de foto’s kunt zien. 

De keuken is een gesloten ruimte, aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze is eenvoudig maar fris wit ingericht en heeft een goede ruimte. Uiteraard is het eventueel mogelijk om de woonkamer en de keuken samen te voegen tot 1 grote ruimte. Naast de keuken is de vernieuwde toiletruimte ( 2015) gelegen, met leuk raampje in de gevel. Onder de trap is een verdiepte trapkast als provisieruimte. 

 

Op naar boven waarbij ik de trapopgang echt een plaatje vind! Maar dat heb je vast al wel gezien op de foto’s. De verdieping heeft 3 goede slaapkamers waarbij de grootste kamer aan de achterzijde is met mooi vrij uitzicht naar buiten! Dit maakt de ligging echt uniek. De badkamer is ook in 2015 vernieuwd en voorzien van een mooie wastafelmeubel en inloopdouche. Heb je ook dit gave raam gezien op de foto’s? Ook is er op deze verdieping een fijne bergkast waar de cv-ketel (Nefit 2016) is gesitueerd en waar ook de wasmachine is geplaatst. Slim! Via een vlizotrap is nog de ruime bergzolder te bereiken. 

 

Op naar buiten! Zowel de voor- en achtertuin zijn echt heerlijk ruim en nog helemaal naar eigen smaak in te richten. Hoe fijn is het dat je geen inkijk hebt van achter en dat je juist kijkt op een paar prachtige bomen. De tuin is op het noordoosten gelegen waarbij de tuin diep genoeg is om ook het avondzonnetje mee te pakken. Er is een houten garage en een stenen berging aanwezig,  samen circa. 25 m2 aan opslag/bergruimte. Ook zo fijn! Ben je op zoek naar ruimte op je perceel, dan ben je hier aan het juiste adres waarbij ook de woning nog verschillende uitbreidingsmogelijkheden biedt. 

 

De woning is netjes onderhouden waarbij een aantal kozijnen en de voor- en achterdeur zijn vernieuwd zijn. Deels is er nog enkel glas aanwezig en ook het dak is nog voorzien van beplating dat asbest bevat. Dit is geen verplichting meer om te verwijderen, maar dit kan uiteraard wel op termijn. Ook daarin adviseer ik je graag! Verder is onlangs de riolering nog vervangen.

 

Heb je huisdieren of wil je lekker met de kids een boswandeling maken? Je loopt zo naar buiten, richting het mooiste bos van Nederland! Maar ook het gezellige Puttense centrum is op korte afstand gelegen. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik laat het je graag allemaal zien! Neem snel contact met je op voor het plannen van een bezichtigingsafspraak.

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Gieta inzake de aankoop van onze nieuwe woning. Ze gaat vol enthousiasme en doelgericht aan de slag; ze is betrokken, toegankelijk en duidelijk in haar informatieverstrekking.