Stille verkoop

Stille verkoop

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

13 maart 2020

Leestijd:

5 min

Tags:

Krijg jij ook overal weer zin in? Lekker in de tuin aan de slag.. je huis opnieuw inrichten.. Vooral lekker thuis nu dat stomme virus er is ;-). De laatste tijd krijg ik ook ontzettend veel zoekopdrachten binnen. We willen allemaal een leuke stap maken, lijkt het wel, naar een andere woning! Wat leuk en spannend!  Maar het aanbod is best schraars op dit moment. Terwijl al die mensen die zoeken dus ook een woning te verkopen hebben.

Dat houd de markt helaas een beetje op slot. 

 

En komt nou net die leuke woning van je dromen op de markt? Dan is het snel schakelen en heeft het niet zoveel zin om eerst nog je huis te willen verkopen, want die tijd heb je niet. Wel is het slim om je woning al helemaal "panklaar" te hebben liggen zodat deze de volgende dag op Funda kan! De foto's, de teksten, de plattegronden, alles kan al geregeld worden! En ik weet wat je te bieden hebt, zodat ik jouw woning misschien ook wel snel kan koppelen aan zoekers. Zo kunnen we de markt vast weer een beetje open breken. Met of zonder virus!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Ik kan je flexibel en persoonlijk begeleiden! Neem gerust contact met me op.

Ken je mij en mijn bedrijf al?

Door: Gieta Arendsen op 17 november 2022

 

Ik hoor vaak dat men denkt dat ik maar “zo” in die makelaardij ben gerold, maar niets is minder waar.. ;-) Vanaf mijn 18e  ben ik actief en werkzaam in de makelaardij. Tijdens een eerste stage op een makelaarskantoor, toen de studie Office Management volgend, ben ik verliefd geraakt op dit mooie vak.  

Tags: makelaar taxateur kennismaken persoonlijk

Lees verder

Verbouwen of verhuizen?

Door: Gieta Arendsen op 25 oktober 2022

Een groot dilemma voor velen.. Wat gaan we doen? Verbouwen of verhuizen? Hoe lang heb je deze vraag al voor je uit geschoven?

Tags:

Lees verder