Stille verkoop

Stille verkoop

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

13 maart 2020

Leestijd:

5 min

Tags:

Krijg jij ook overal weer zin in? Lekker in de tuin aan de slag.. je huis opnieuw inrichten.. Vooral lekker thuis nu dat stomme virus er is ;-). De laatste tijd krijg ik ook ontzettend veel zoekopdrachten binnen. We willen allemaal een leuke stap maken, lijkt het wel, naar een andere woning! Wat leuk en spannend!  Maar het aanbod is best schraars op dit moment. Terwijl al die mensen die zoeken dus ook een woning te verkopen hebben.

Dat houd de markt helaas een beetje op slot. 

 

En komt nou net die leuke woning van je dromen op de markt? Dan is het snel schakelen en heeft het niet zoveel zin om eerst nog je huis te willen verkopen, want die tijd heb je niet. Wel is het slim om je woning al helemaal "panklaar" te hebben liggen zodat deze de volgende dag op Funda kan! De foto's, de teksten, de plattegronden, alles kan al geregeld worden! En ik weet wat je te bieden hebt, zodat ik jouw woning misschien ook wel snel kan koppelen aan zoekers. Zo kunnen we de markt vast weer een beetje open breken. Met of zonder virus!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Ik kan je flexibel en persoonlijk begeleiden! Neem gerust contact met me op.

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder