Stille verkoop

Stille verkoop

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

13 maart 2020

Leestijd:

5 min

Tags:

Krijg jij ook overal weer zin in? Lekker in de tuin aan de slag.. je huis opnieuw inrichten.. Vooral lekker thuis nu dat stomme virus er is ;-). De laatste tijd krijg ik ook ontzettend veel zoekopdrachten binnen. We willen allemaal een leuke stap maken, lijkt het wel, naar een andere woning! Wat leuk en spannend!  Maar het aanbod is best schraars op dit moment. Terwijl al die mensen die zoeken dus ook een woning te verkopen hebben.

Dat houd de markt helaas een beetje op slot. 

 

En komt nou net die leuke woning van je dromen op de markt? Dan is het snel schakelen en heeft het niet zoveel zin om eerst nog je huis te willen verkopen, want die tijd heb je niet. Wel is het slim om je woning al helemaal "panklaar" te hebben liggen zodat deze de volgende dag op Funda kan! De foto's, de teksten, de plattegronden, alles kan al geregeld worden! En ik weet wat je te bieden hebt, zodat ik jouw woning misschien ook wel snel kan koppelen aan zoekers. Zo kunnen we de markt vast weer een beetje open breken. Met of zonder virus!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de tarieven? Ik kan je flexibel en persoonlijk begeleiden! Neem gerust contact met me op.

Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Door: Gieta Arendsen op 02 november 2020

Wat zou het toch heerlijk zijn om meer richting de bossen en de natuur te verhuizen... Droom jij daar ook wel eens van? Mij lijkt het bijvoorbeeld  ook geweldig om in de bruisende stad te wonen, maar ik ben ook elke dag weer dankbaar voor mijn woonomgeving. Ik loop, fiets, rij zo het bos in en dat doe ik dan ook regelmatig! Hoe is het nou om hier te wonen?

Tags: veluwe bossen verhuizen

Lees verder

Verslaafd aan Funda

Door: Gieta Arendsen op 31 januari 2020

Wellicht houd je Funda ook al maanden nauwlettend in de gaten. Want die stap willen jullie toch wel een keer gaan maken! Een nieuw thuis… een volgende stap! Of misschien wel een stapje terug. De huizenprijzen zijn gestegen, jullie kunnen de woning goed verkopen. Maar het aanbod is gering. En dat maakt de beslissing moeilijk wat te doen. Jullie woning vast verkopen en tijdelijk (waarschijnlijk duur) gaan huren met niets nieuws in het vooruitzicht?

Tags: Funda tekoop makelaar verkoop woning bezichtiging waardebepaling

Lees verder

Spreekruimte

Door: Gieta Arendsen op 10 januari 2020

Eindelijk is het zover! Mijn spreekkamer c.q. kantoor aan huis is klaar voor jullie! 

Soms is het gewoon fijn als een makelaar niet meteen bij je op de stoep staat.. Ik vind het belangrijk dat je alles aan me kan vragen, maar ik begrijp zeker dat het best een stap is om iemand thuis uit te nodigen. Vanaf nu ben je ook gewoon bij mij welkom!

Tags: kantoor makelaar putten bijsteren

Lees verder