Valkstraat 7

Putten

Adres
Valkstraat 7
Postcode
3882 HT
Bouwjaar
1995
Aantal slaapkamers
4
Perceel opervlakte
396
Woning oppervlakte
144
Ligging tuin
Noordoosten
Vraagprijs
479.500,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wonen aan een hele rustige straat met een grote groenstrook voor je woning… Wat een mooie plek! Als je al aan komt rijden, stralen deze 2/1 kap woningen, allen gebouwd in een mooie lichte bouwsteen, je tegemoet! En deze is te koop! Een perfect onderhouden helft van dubbel woonhuis met grote aangebouwde overkapping aan de achterzijde van de woning, garage, carport en extra brede oprit waar wel 4 auto’s geparkeerd kunnen worden. Zo zien we ze niet vaak! Nieuwsgierig? Lees met me mee! 

Parkeren is dus geen probleem.. ;-) De entree is aan de zijkant van de woning en je loopt eventueel ook langs de garage, onder de carport door naar de achtertuin. De woning heeft een perceel van 396 m2 en dat maakt ‘m extra speciaal!  

De entree is ruim en lekker licht. De open draaitrap staat erg mooi in deze ruimte. We gaan meteen rechtdoor richting de woonkamer en de keuken! De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is een fijne, lekker brede ruimte. De grote raampartijen met het vrije uitzicht naar buiten zijn ook echt een fijn pluspunt! Zie je jezelf al zitten bij de houtkachel? De eettafel is bij de schuifpui aan de achterzijde gesitueerd en je kunt wel op de foto’s zien dat er een heerlijk groot exemplaar kan staan! Bij mooie zomerse dagen zet je lekker de schuifpui open en loop je zo via de overkapping de tuin in. Vanuit de woonkamer heb je niet direct zicht op de keuken en dat is ook fijn. De keukenopstelling is in 2015 vernieuwd. Een stoere keuken met lichte keukenkastjes en uiteraard alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken, kun je naar de bijkeuken en dan weer binnendoor naar de garage. Luxe! In de bijkeuken zijn nu de wasmachine en droger gesitueerd en vanuit de bijkeuken en de garage kun je ook weer de tuin bereiken! 

De grote overkapping is in 2017 gerealiseerd, geheel in stijl bij de woning met mooie robuuste balken. Wat een fijne chill-plek! De tuin is onlangs nog helemaal vernieuwd met bomen langs de erfgrens voor optimale privacy en een nieuwe schutting. Vergis je niet in de grootte van de tuin want deze is over de gehele breedte van het perceel en daarnaast ook nog eens prachtig ingericht. Er is zelfs ruimte voor een jacuzzi!  
We lopen weer via de schuifdeuren de woonkamer in. Heb je de houten vloer al gezien? Deze is zelfs op de verdieping terug te vinden, gaaf!  
De eerste verdieping heeft ook weer een ruime overloop, fijn met zijraam voor daglicht, en 3 grote slaapkamers. De badkamer is aan de achterzijde van de woning en is in goede staat, voorzien van een ligbad, wastafel, doucheruimte en 2e toilet. Hier zou zelfs een tweede wastafel geplaatst kunnen worden. Ook hier weer een goede ruimte!  

Door naar de 2e verdieping! Deze verdieping is onlangs nog geheel vernieuwd met schilderwerk, strakke muren en een mooie laminaatvloer. De ruime overloop, ook weer met zijraam, is zo comfortabel... Hier zou je eventueel ook de wasmachine en droger kunnen plaatsen of een werkruimte kunnen creëren. De 4e slaapkamer is voorzien van een groot dakraam en zelfs geschikt als ouderslaapkamer!  

De grootte van het perceel, de grote oprit, de garage waar je eventueel ook een praktijkruimte zou kunnen creëren, de carport met extra afgesloten berging die vanuit de tuin te bereiken is…. Dit zoek je gewoon. Wat willen we allemaal niet meer bergruimte en ruimte om ons huis? Daarnaast is de woning echt keuring onderhouden en is onlangs het buitenschilderwerk nog helemaal aangepakt. Ook de locatie is echt geweldig in de wijk Husselerveld. De basisscholen zijn op loopafstand en op de fiets ben je met 5 minuten, onder het tunneltje door, zo in het centrum van Putten. ’s Avonds kun je fijn met de kids nog een balletje trappen op het grasveld aan de voorzijde. Geweldig toch? Kom je snel kijken? 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Wij hebben ons contact en de werkwijze van haar als super ervaren! Wij zijn haar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft en geloof me dat is heel veel!!