Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

02 november 2020

Leestijd:

3 min

Tags:

veluwe bossen verhuizen

Ik kan me voorstellen dat jij je dat misschien regelmatig afvraagt. De rust, de ruimte, het dorpse gevoel, de frisse lucht, allemaal woorden die van toepassing zijn in deze regio. Zeker door de Corona-crisis ben je steeds meer thuis en is het niet meer zo nodig om te wonen waar het "allemaal gebeurd" qua bedrijfsleven. Ook na deze crisis is de verwachting dat er meer thuis gewerkt gaat worden en dat onze samenleving deels wel gaat veranderen.

 

De trend om de stad uit te gaan is dus zeker aanwezig.  Maar het is toch wel best een stap om je leven om te gooien! Misschien kan ik je een beetje op weg helpen om te vertellen hoe het is om hier te wonen. De sfeer is fijn en niet zo behouden als vaak gedacht wordt. Ook hebben we echt tal van mogelijkheden om het uitgaansleven uit de stad een beetje te compenseren. Het echte grote voordeel is uiteraard de natuur. Daar hebben wij veel van.. ;-) Zelf ga ik wekelijks met een groep leuke ladies met de mountainbike het bos in en elke week kom ik nog op plekken waar ik me over verwonder en dus ook nog niet gezien heb. En ik woon sinds mijn geboorte in deze omgeving! Verder is het heerlijk wandelen met onze hond op de hei, bij het water en in het bos. Ik kan gerust zeggen dat ik dat echt een verrijking vind in mijn leven en waar ik elke week weer van geniet. 

 

Ook het opgroeien van mijn kinderen in deze omgeving vind ik een pluspunt. Natuurlijk heb ik geen ervaring hoe het is in jouw omgeving, maar ik kan je wel vertellen dat het goed voelt om mijn kinderen in deze omgeving te laten opgroeien.  Ze hebben de ruimte om te spelen en ook zij wandelen wekelijks in de natuur met onze hond. De basisschool waar ze nu naar toe gaan hebben ze het ontzettend fijn en ook straks als ze naar het voortgezet onderwijs gaan, kunnen ze hier verschillende kanten op. Verder vinden ze het heerlijk om te dansen, te turnen en te paardrijden ;-)) Dat is allemaal mogelijk, waarbij ze zelf veilig op de fiets naar toe kunnen.

 

Mag ik mezelf een visitekaartje noemen van mijn woonomgeving? Misschien heb jij wel plannen om een grote stap te gaan maken. Dan kan ik me ook voorstellen dat je geen idee hebt waar je terecht komt en wat je ervan kan verwachten.  Zal ik je er wat meer over vertellen? Je mag me altijd bellen, mailen of je mag zelfs een vrijblijvende afspraak met me inplannen. Ik denk er zelfs aan om een soort rondleiding aan te bieden en je te laten zien hoe leuk het is om hier te wonen! Wel een waarschuwing vooraf.. je gaat echt verliefd worden! 

Waarom Open Huis

Door: Gieta Arendsen op 28 maart 2023

Waarom zou je als verkoper meedoen aan een Open Huis actie? 

Als je geinteresseerd bent, kun je toch immers gewoon een afspraak plannen bij de makelaar?

Tags:

Lees verder

Klopt mijn WOZ-waarde?

Door: Gieta Arendsen op 14 maart 2023

Check je WOZ-waarde!

Ik heb de afgelopen weken al veel nieuwe WOZ-waardes voorbij zien komen die ik zeker kloppend vind. De WOZ-waardes komen nu echt in de buurt van de huidige verkoopprijzen! Leuk voor jou om te weten en om rekening mee te houden. Maar, ik ben er nu ook al 2 tegen gekomen die ik niet kloppend en veel te hoog vind. Check dus ook jouw WOZ-waarde!

 

Tags:

Lees verder

Kaartje met liefde!

Door: Gieta Arendsen op 09 maart 2023

Heb je dat ook wel eens? Als DAT huis toch een keer te koop zou komen.. Of misschien heb je wel een specifieke straat of buurt waar je graag zou willen wonen.

 

Tags:

Lees verder