Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Hoe leuk is het wonen in Putten en omstreken?

Auteur

Gieta Arendsen

Datum:

02 november 2020

Leestijd:

3 min

Tags:

veluwe bossen verhuizen

Ik kan me voorstellen dat jij je dat misschien regelmatig afvraagt. De rust, de ruimte, het dorpse gevoel, de frisse lucht, allemaal woorden die van toepassing zijn in deze regio. Zeker door de Corona-crisis ben je steeds meer thuis en is het niet meer zo nodig om te wonen waar het "allemaal gebeurd" qua bedrijfsleven. Ook na deze crisis is de verwachting dat er meer thuis gewerkt gaat worden en dat onze samenleving deels wel gaat veranderen.

 

De trend om de stad uit te gaan is dus zeker aanwezig.  Maar het is toch wel best een stap om je leven om te gooien! Misschien kan ik je een beetje op weg helpen om te vertellen hoe het is om hier te wonen. De sfeer is fijn en niet zo behouden als vaak gedacht wordt. Ook hebben we echt tal van mogelijkheden om het uitgaansleven uit de stad een beetje te compenseren. Het echte grote voordeel is uiteraard de natuur. Daar hebben wij veel van.. ;-) Zelf ga ik wekelijks met een groep leuke ladies met de mountainbike het bos in en elke week kom ik nog op plekken waar ik me over verwonder en dus ook nog niet gezien heb. En ik woon sinds mijn geboorte in deze omgeving! Verder is het heerlijk wandelen met onze hond op de hei, bij het water en in het bos. Ik kan gerust zeggen dat ik dat echt een verrijking vind in mijn leven en waar ik elke week weer van geniet. 

 

Ook het opgroeien van mijn kinderen in deze omgeving vind ik een pluspunt. Natuurlijk heb ik geen ervaring hoe het is in jouw omgeving, maar ik kan je wel vertellen dat het goed voelt om mijn kinderen in deze omgeving te laten opgroeien.  Ze hebben de ruimte om te spelen en ook zij wandelen wekelijks in de natuur met onze hond. De basisschool waar ze nu naar toe gaan hebben ze het ontzettend fijn en ook straks als ze naar het voortgezet onderwijs gaan, kunnen ze hier verschillende kanten op. Verder vinden ze het heerlijk om te dansen, te turnen en te paardrijden ;-)) Dat is allemaal mogelijk, waarbij ze zelf veilig op de fiets naar toe kunnen.

 

Mag ik mezelf een visitekaartje noemen van mijn woonomgeving? Misschien heb jij wel plannen om een grote stap te gaan maken. Dan kan ik me ook voorstellen dat je geen idee hebt waar je terecht komt en wat je ervan kan verwachten.  Zal ik je er wat meer over vertellen? Je mag me altijd bellen, mailen of je mag zelfs een vrijblijvende afspraak met me inplannen. Ik denk er zelfs aan om een soort rondleiding aan te bieden en je te laten zien hoe leuk het is om hier te wonen! Wel een waarschuwing vooraf.. je gaat echt verliefd worden! 

Stille verkoop

Door: Gieta Arendsen op 13 maart 2020

Krijg jij ook overal weer zin in? Lekker in de tuin aan de slag.. je huis opnieuw inrichten.. Vooral lekker thuis nu dat stomme virus er is ;-). De laatste tijd krijg ik ook ontzettend veel zoekopdrachten binnen.

Tags:

Lees verder

Verslaafd aan Funda

Door: Gieta Arendsen op 31 januari 2020

Wellicht houd je Funda ook al maanden nauwlettend in de gaten. Want die stap willen jullie toch wel een keer gaan maken! Een nieuw thuis… een volgende stap! Of misschien wel een stapje terug. De huizenprijzen zijn gestegen, jullie kunnen de woning goed verkopen. Maar het aanbod is gering. En dat maakt de beslissing moeilijk wat te doen. Jullie woning vast verkopen en tijdelijk (waarschijnlijk duur) gaan huren met niets nieuws in het vooruitzicht?

Tags: Funda tekoop makelaar verkoop woning bezichtiging waardebepaling

Lees verder

Spreekruimte

Door: Gieta Arendsen op 10 januari 2020

Eindelijk is het zover! Mijn spreekkamer c.q. kantoor aan huis is klaar voor jullie! 

Soms is het gewoon fijn als een makelaar niet meteen bij je op de stoep staat.. Ik vind het belangrijk dat je alles aan me kan vragen, maar ik begrijp zeker dat het best een stap is om iemand thuis uit te nodigen. Vanaf nu ben je ook gewoon bij mij welkom!

Tags: kantoor makelaar putten bijsteren

Lees verder