Matchmaker

Het verkopen van je belangrijkste bezit!

In de regio Putten, Ermelo, Garderen, Voorthuizen, Nijkerk en Amersfoort ben ik graag jouw makelaar en kom ik graag bij je thuis. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor mijn opdrachtgevers vind ik ontzettend belangrijk. Daarom zal ik maar een maximaal aantal woningen in verkoop hebben. Dit is een bewuste keuze om zo optimaal dienstverlenend te kunnen zijn!

Ik vind het niet okay als je een maand niets van je makelaar hoort. Constant ben ik bezig hoe ik jouw woning voor de beste prijs zo snel mogelijk kan verkopen of aankopen. De essentie van makelaar zijn? De kick! Een koper en verkoper samen brengen. Vaak weet ik al bij binnenkomst van kijkers of ze de woning gaan kopen of niet.. En vaak klopt dat dus ook..

 

Hoe ik verkoop?

Niet door mooie verkooppraatjes maar door een eerlijk verhaal over de woning. En daarbij speel ik ook zeker weer in op beleving. Door echte aandacht voor mijn kijkers te hebben en vertrouwen te winnen, weet ik waar de potentiele koper eventueel nog mee worstelt. Misschien vinden ze de indeling van jouw woning wel helemaal niet zo mooi. Daar kan ik ze uiteraard bij helpen om te laten zien hoe het ook kan! 

 

Allereerst is het de bedoeling dat de koper verliefd wordt op de woning door de presentatie op internet.. Check visuele presentatie!

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag een informatief, vrijblijvend gesprek aan en ik kom bij jou thuis!