Presentatie is alles!

met prachtige lookbooks..

Niets belangrijker dan een goede presentatie van een woning of project. Daarmee valt of staat de verkoop daarvan! En daarbij is het sleutelwoord weer: beleving! Ik ben ervan overtuigd dat door een goede presentatie, je een woning of project kan “upgraden”. Ook bij een verwachte snelle verkoop is het belangrijk om toch aandacht te besteden aan de presentatie. En jouw thuis komt immers online te staan. Laten we dat wel op een waardige, professionele manier doen! Heb je meteen een mooie herinnering van jouw thuis door middel van een mooi Lookbook. Doordat ik de verkoop en de presentatie zelf doe, kan ik dit ook goed op elkaar in laten spelen. Teksten, foto’s een video; alles moet elkaar versterken. Bij mij vind je dan ook geen 360 graden foto’s.. Want beleving is daarbij echt totaal verdwenen. Een voorbeeld: een reclame-uiting van een nieuwe auto.. Laat men dan ook elk schroefje van de auto zien? Dat is pas bij stap 2: “de bezichtiging”. En dit kan ik dan ook weer zelf perfect verzorgen, op mijn unieke manier.

 

Wat kan ik allemaal voor je betekenen? Allereerst mijn lookbook! Heb je deze al bekeken? Een uitgebreid digitaal of geprint boek met alleen maar prachtige fotografie van de woning. Een geweldige manier om een woning te presenteren maar ook een leuk aandenken voor jou als verkoper.

 

Verder verzorg ik de wervende en persoonlijke teksten over de woning, de fotografie, de styling van de woning (in overleg), en een mooie video van de woning. Dit alles net even anders om zo ook extra op te kunnen vallen op Funda.

 

Visuele presentatie betekent ook een perfect marketingplan voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Ook dit kun je van mij verwachten!