Kelderskamp 36

Putten

Adres
Kelderskamp 36
Postcode
3882 WL
Bouwjaar
2016
Aantal slaapkamers
3 (4 mogelijk)
Perceel opervlakte
292
Woning oppervlakte
145,5 (totaal 166 m2 gebruiksoppervlakte!)
Ligging tuin
Noord-oosten
Vraagprijs
€ 659.500,- k.k.
Status
Te koop

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Wat een mooie uitstraling heeft deze woning! Een uitgebouwde twee onder een kapwoning uit 2016 met aangebouwde, verlengde garage, woonkeuken, vrijstaande houten veranda in een van de mooiste straten van de woonwijk Bijsteren gelegen. De woning heeft een totale gebruiksoppervlakte van 166 m2! Het geheel is heel sfeervol zowel aan de binnen- als de buitenzijde. De ligging is heel vrij met aan een zijde geen woningen en de straat is heel ruim opzet met prachtige oude eikenbomen. Ik neem je mee!

Bij aankomst word je al blij door de mooie uitstraling van de gevel. De schuine kap, het mooie metselwerk, het hoekraam, het langwerpige raam op de verdiepingen.. stuk voor stuk eye-catchers! Er is een ruime oprit aanwezig waar 2 auto’s kunnen parkeren en via de voordeur, de openslaande deuren van de garage of achterom langs de garage loop je de woning binnen. Wij gaan officieel door de voordeur aan de zijgevel van de woning. De hal verraadt al de gezellige, neutrale sfeer in de woning. Er is een open trap naar boven en de toiletruimte is voorzien van een hangend toilet met wastafeltje. We gaan uiteraard eerst richting de woonkamer en de woonkeuken. Deze zijn van elkaar gescheiden door de hal die in het midden van de ruimte is gesitueerd. Een ideale indeling als je het mij vraagt waarbij je eventueel de woonkeuken ook kan afsluiten met mooie deuren. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een ruime opstelling. Vanuit het grote raam aan de voorzijde kijk je vrij op een groene wadi. Het hoekraam geeft de ruimte karakter en net nog wat meer daglicht waardoor het een fijne ruimte is om te loungen. De uitgebouwde woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Het grote raampartij met openslaande deuren in het midden geven deze ruimte ook heel veel daglicht. Dit is echt met recht een woonkeuken waar een grote eettafel kan staan en waarbij er een ruime keuken in de hoek is geplaatst. De keuken is prachtig met een diep grijze kleur en een stenen blad.  Uiteraard is alle inbouwapparatuur, inclusief een recentelijk vernieuwde vaatwasser aanwezig. Zowel de woonkamer als de woonkeuken zijn geheel glad gestuukt. Vanuit de keuken loop je zo ruime garage in.  Heel comfortabel!

 

 

We lopen nu eerst richting de eerste verdieping via de mooie draaitrap naar boven. Op de overloop is een raam voor weer dat fijne daglicht. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is echt heel ruim! Je ziet hier de schuine kap terugkomen wat juist de kamer extra karakter geeft. Vanaf de buitenzijde denk je dat door deze schuine kap er veel ruimte verloren gaat, maar dat zal je binnen verbazen. Vanuit de ouderslaapkamer kijk je weer mooi uit op de eikenbomen. De twee kinderkamers zijn aan de achterzijde gelegen en zijn nu gezellig ingericht met bed, bureau en kast. Alles wat ze nodig hebben. De gezellige badkamer is weer neutraal ingericht met ligbad, aparte doucheruimte voorzien van een glazen deur, 2 waskommen met houten meubel en hangend toilet. Vanuit het bad kun je zo de sterren tellen via het dakraam.  Op de overloop is een airco aanwezig die de verdieping lekker cool houdt in de warme zomers. 

 

De tweede verdieping is nu nog een open ruimte met verrassend veel bergruimte en een hele hoge kap. Hier zou nog prima een 4e slaapkamer gecreëerd kunnen worden. Er is al een groot dakraam en weer een mooi langwerpig zijraam aanwezig. Hier bevindt zich ook de cv-installatie (2016) en de wasmachine/droger aansluiting. 

 

Nu op naar de tuin waar een prachtige houten veranda met houten berging zijn geplaatst. De tuin is geheel omsloten door leilindes en dus je alle privacy bieden. De tuin is met name heel breed en vanaf een zijde helemaal vrij. Er is een zijpad naast de garage zodat je gemakkelijk “achterom” kan en niet met kruiwagens, fietsen of iets dergelijks door de garage hoeft. Er is voldoende speelruimte in de tuin maar er zijn ook heel veel speelmogelijkheden in de wijk. Denk aan grote speeltuinen, een visvijver en absoluut een veilige straat. De Kelderskamp is geen doorgaande weg voor auto’s. Er is wel gezellig fietsverkeer, want vanuit deze straat rechtdoor, fiets je zo naar strand Nulde.

 

Een hele verzorgde woning, volledig geïsoleerd, voorzien van een alarminstallatie en voorzien van energielabel A. Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2021. Het geheel is daarbij ook nog eens mooi ingericht! Je bent van harte welkom om te komen kijken, dan vertel ik je graag meer.

 

 

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

Gieta heeft alles met ons besproken op een hele prettige en duidelijke manier en door veel promotie op allerlei creatieve manieren op Facebook en Funda was er al snel interesse in ons fris gestylde huis!