Wijkhove 8

Putten

Adres
Wijkhove 8
Postcode
3882 WD
Bouwjaar
2006
Aantal slaapkamers
5
Perceel opervlakte
233
Woning oppervlakte
148
Ligging tuin
noordoosten
Vraagprijs
€ 479.500,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud

 

Meer info over deze woning?
Neem contact op

Een woning met karakter en het liefst ook nog met energielabel A? Dat kan!

Deze woning heeft door al zijn hoeken, overstekken, leuke ramen echt niets standaard. Maar toch zal je verbaasd zijn over de ruimte! De totale woonoppervlakte is namelijk 148 m2.

Een uitgebouwde HOEKWONING met GARAGE, CARPORT, maar liefst 5 slaapkamers in de geliefde woonwijk Bijsteren met vrij uitzicht aan de voorzijde. Zal ik je meenemen door de woning:

 

Aan de rand van de mooie wijk Bijsteren gelegen met vrij en groen uitzicht aan de voorzijde ligt deze leuke woning aan een rustige, doodlopende zijstraat. Het valt mij op dat aan deze straat en aan de Bijsterense slagen (iets verder op) de kinderen altijd zo leuk voor het huis samen spelen. Dat kan namelijk hier ook zo leuk!

 

Parkeren is met gemak op eigen oprit onder de carport. Maar er is ook voldoende parkeerruimte aan de straat. De overdekte entree is aan de zijkant van de woning gelegen, de indeling spreekt me dus al meteen heel erg aan. Want wanneer de hal en de entree aan de zijkant van de woning is gelegen, kun je er van uit gaan dat de keuken en de woonkamer van elkaar zijn gescheiden. Mooi! 

 

Ik loop meteen door, via een mooie deur met glas-in-lood, richting de living. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Een fijne lichte ruimte met veel raampartijen en een gezellige gashaard. Leuk is het zijraampje in de gevel bij de gashaard. Dat zijn dan net de leuke details waar ik het al over had! De grote uitgebouwde woonkeuken is aan de achterzijde gelegen. Echt een wauw-ruimte met grote hoekkeuken en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, een mooie stenen blad en een groot gasfornuis. Via een achterportaal (waar fijn de jassen en de schoenen kunnen worden geborgen) loop ik zo de garage in. Deze is lekker ruim, maar liefst ca. 18 m2 en is voorzien van een elektrische deur.

 

De mooie toiletruimte met hangend toilet is in de hal gesitueerd, bij de hoofdentree. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en de woonkamer heeft elektrische screens. Allemaal luxe! Via de open houten trap loop ik naar boven. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een grote ruimte doordat deze over de gehele breedte is gesitueerd. Leuk is de gerealiseerde inloopkast, een droom voor elke vrouw.. Misschien heb je ze in de keuken al gezien, maar ook hier zijn gave shutters voor de ramen, wat net nog dat extra sfeertje geeft. Tevens zijn de ramen voorzien van electrische screens. Leuk detail is dat alle deurkozijnen niet standaard, maar mooie houten omlijstingen zijn. Het gaat om de details! En deze ruimte is voorzien van airco.. Heerlijk!

Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 slaapkamers en de badkamer is in het midden gesitueerd. Deze ruimte is wat vergroot waardoor er nu prima een mooi hoek-ligbad, een inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet past. Een mooie luxe ruimte, ook weer voorzien van vloerverwarming.

 

Het meest verrassende vind ik nog wel de 2e verdieping. Deze ruimte gaat je nog het meest verbazen! Hier zijn 2 leuke tienerkamers gerealiseerd waarvan 1 zelfs met een gave bedstede.. Hoe leuk! De ruime overloop geeft ruimte voor de cv-installatie en de wasmachine en droger. Via een vlizotrap is nog een vliering boven de overloop te bereiken voor je bergspullen. Je zou het niet zeggen, maar deze hoekwoning is ruimer dan de 2-1kapwoningen in deze straat door de verbinding met de tussenwoning ernaast. En deze woning heeft deze extra ruimte goed benut!

 

Via de openslaande deuren of het achterportaal loop ik zou de privacyvolle tuin in. De tuin is niet diep maar heeft wel een mooie breedte en is gezellig ingericht. Ook is het nog heerlijk genieten van het zonnetje.  Langs de carport en de garage is de tuin nog via een houten deur te bereiken zodat je ook buitenom kunt lopen via de voorzijde. Daarnaast is er ook nog een achterom via het achterpad richting de Bollengoed.

 

De wijk Bijsteren is een gezellige, groene wijk met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Basisscholen zijn in de directe nabijheid en op de fiets ben je zo in het gezellige centrum van Putten. Met de auto ben je vanaf deze plek snel Putten uit en op de snelweg, en het station is op 5 minuutjes fietsen gelegen. Een ideale ligging voor jouw gezin! Kom je snel kijken?

 

 

 

 

Beweeg de schuiven om de schaduw van een bepaalde dag en tijd te bekijken

Datum: Tijd:

Quote

We zijn erg tevreden over de begeleiding van Gieta inzake de aankoop van onze nieuwe woning. Ze gaat vol enthousiasme en doelgericht aan de slag; ze is betrokken, toegankelijk en duidelijk in haar informatieverstrekking.